Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarty.na.maksa

zauroczyłem się charakterem dziewczyny, która mi się nie podoba...

Polecane posty

Gość rozdarty.na.maksa

Witam Parę miesięcy temu poznałem dziewczynę przez net, od niedawna się spotykamy. Zauroczyłem się mocno w jej charakterze, ale wizualnie mi się nie podoba. Tzn pociąga mnie fizycznie jej ciało, ale jej twarz nie podoba mi się zupełnie. W sumie tylko oczy i włosy ma ładne, no i jeszcze jest ten plus że nie wygląda jak chłopak ale... no właśnie na tym koniec. Usta, nos, i sam kształt twarzy kompletnie mi się nie podoba. Ona ma 18 lat, zastanawiam się czy z wiekiem może się jeszcze "wyrobić". Chcę dać jej szansę, bo drugiej dziewczyny z takim charakterem chyba nie znajdę. Czy to ma sens?

Gość Braman 007
worek na ryj i jazda

Gość IMO12335
Zastanów się co na Twoim miejscu zrobiłaby samica. Ano olałaby Cię za "defekty" wizualne. :classic_cool:

Gość zimowa pani
Ma. Piękno,to prawdziwe pochodzi z wnętrza. Wolisz dziewczynę średnio ładną, z którą się nie nudzisz czy pięknego pustaka?

Gość jjjjjjjjjj
skoro mozesz ja dymac to ok

Gość podnieca Cię to już dużo
widzisz w niej ładne cechy o ile nie ma jakichś chorych kompleksów na punkcie swojego wyglądu, nie stawia Cię w sytuacji "i tak mnie rzucisz dla ładniejszej" to próbuj:)

Gość Braman 007
tylko znajmym jej nie pokazuj, bo wstyd będzie na całą wioskę

Gość atol raf koralowych
a chcesz zdęcia Mony Lisy z Luwru? obraz co prawda trzymają za szybą i jest zakaz fotografowania, ale zanim go tam powiesili... :classic_cool:

Gość hjkiopiuuuuyu
wyładnieje dla ciebie daj jej szansę. Ty też pewnie nie jesteś supermanem

Gość źleSięKojarzy
Jeżeli nie chcesz mieć dziewczyny to co cie obchodzi czy koleżanka jest pasztetem czy nie i tak nie będziesz się z nią seksił bo to tylko koleżanka.

Gość ap9ap0
Moim zdaniem to nie ma sensu. Jak naprawdę się w kimś zauroczysz, to choćby był szpetny, będziesz widział go jako ósmy cud świata. Widać lubisz ją, ale to po prostu nie "to".

Gość allyyyy
Ja miałem podobnie Dziewczyna nie w moim typie na poczatku oceniłbym ja na 5 potem zaintrygowała mnie swoja osobowoscia, no ale zero pociagu erotycznego do niej, była dosc szczupła, chude nogi, mała pupa i piersi, po czasie stwierdziłem że jej twarz podskoczyła w moim rankingu choc miała małe oczka, małe niepelne usta, tylko włosy blond mnie pociagały:P Na jej widok nie czułem fascynacji tylko poprostu dobrze sie czułem ale jak np rozjezdzalismy sie to czulem pustke, lubilem z nia pisac na gg i w realu ale wlasnie co to bylo. myslalem o niej ciagle a mimo to mnie nie pociagala, w sumie to dalej o niej mysle. Ale wiem ze dobrze zrobilem ze sobie odpuscilem no bo ona mnie nie pociagala fizycznie wiec pewnie bym ja zdradzal a tak miała chłopaka i szanse na szczescie, przy mnie by jej nie miała no zalezalo mi na jej szczesciu.