Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lody z jagodami

chłopak koleżanki

Polecane posty

Gość lody z jagodami

Witajcie. Od dłuższego czasu mieszkam z koleżanka. Ona ma chłopaka który często u nas bywa, i niestety ale widzę jak na mnie spogląda:-S ostatnio to był piatek wieczór przyszło do nas paru znajomych, koleżanka jak to ona ma z zwyczaju upiła sie aż padła:-S oczywiscie jej facet był przy niej gdy ta wisiala nad deską położył ja do łóżka, impreza dogasała, goście poszli a ten wszedł do łazienki gdy ja brałam kąpiel zapomniałam sie zamknąć poza tym myślałam ze oboje śpią no i spytał czy z czymś mi pomoc:-S żałosne. powiedziałam żeby wyszedł. gdy byłam u siebie z pokoju on zapukał powiedziałam prosze a on z samym ręczniku spytał'nie czujesz sie samotna' i usiadł na łóżku powiedziałam zeby lepiej stąd wyszedł. zrobił zdziwione oczy i wrócił do ich pokoju. na drugi dzien powiedziałam o wszystkim koleżance, ta oczywiscie mi nie uwierzyła, wiadomo zakochana, wyprowadzila sie dzisiaj obrażona. co za ludzie..

Gość piss1
z tego opowiadania wynika ze jednak jestes samotna ona ma chlopaka do ciebie nawet znajomy na noc nie zostal czemu nie skozystalas ona o niczym by sie nie dowiedziala?

Gość lody z jagodami
- Nie odbijam facetów, nie podobał mi sie, z zachowania był burakiem. Ot co.

Gość michałcracov
nie podniecilo cie to ani troche ze mial na ciebie ochote?:)

Gość LS;Q;Q
bardzo dobrze zrobiłaś,a to że Ci nie uwierzyła to nie przejmuj sie,to już nie Twój problem

Gość Braman 007
niby prymitywne zaczepki buraka maja być podniecające, pewnie dla tych których kreci zbok ocierający się w tramwaju

Gość lody z jagodami
Mam obrzydzenie do kogoś takiego, bo skoro ma kogoś to po sie przystawia do innej. Wykorzystuje jej naiwność. To tylko świadczy o człowieku.

Gość a ty lodziaro
jak sobie radzisz?;p

Gość lody z jagodami
Nie ważne jak sobie radzę, ale na pewno nie muszę zaczepiać zajętych mężczyzn.

Gość jeeejeje
a jak sie kapalas to sie zaslanialas?

Gość Jagodowy man
Nie łam się. Idiotów ten świat sporo nosi. Pacjenta nie ma co wspominać, bo żałosnym był - są tacy co uważają tu inaczej, ale nie musisz podzielać ich zdania - widocznie sami szukają okazji, stąd mają kompleksy. Pacjentką też się nie przejmuj - ciesz się, że relatywnie szybko sprawa się rozwiązała. Pomyśl, jak by się sprawa rozkręciła, gdyby on zaczął ją nakręcać przeciwko Tobie, generując historie, jak to sobie próbowałaś go poderwać podczas gdy on - święty - myślał zawsze tylko o niej...

Gość lody z jagodami
Już sie nie przejmuje :-) no i nie pozwoliłabym sobie by jakis dupek mnie oczernial w moim mieszkaniu. Zastanawiam sie tylko dlaczego chciał mnie jak moja koleżanka jest naprawdę bardzo ładną dziewczyną. Moze myślał ze jest taki wspaniały ze żadna mu sie nie oprze?

Gość Jagodowy man
Jak miał w czubie, to miał więcej odwagi - a że miał ochotę, to ciśnienie go roznosiło. Nie próbuję go tłumaczyć - wychodzi po prostu na to, że faktycznie wielu facetów myśli swoją reprodukcyjną końcówką... Powodzenia!

Gość lody z jagodami
Jak miło, że są tu jeszcze normalni mężczyzni:-)

Gość nneka lubie trójkąty
ja tam bym na twoim miejscu dala albo sprubowala trojkata

dobrze postąpiłaś ze nie dopusciłaś do współżycia bo to było by nie wporzadku i nie fer wobec współlokatorki.