Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Przeprowadzam walentynkową ofensywę na sympatii i na około 20 dziewczyn

Polecane posty

Gość im wiecej ludzi spotykam...
skąd wiesz, że pisały prawdę?

Jedna jest pewna bo się nawet przedstawiliśmy, ale daleko do siebie mamy. A druga dalej jest tajemnicza. Reszta nie odpisała ...

Gość no to nieźle, masz wymgania
a tylko 10% jest Tobą zainteresowanych:D i znając Twój intelekt Śmieszny, gdy z Tobą porozmawiają to myślę, ze spadnie do kilku %

Może uda się na stałe znaleźć ... W życiu realnym to chyba niemożliwe a jestem wybredny. PS. Rozia, podobno jesteś wysoką blondynka?

90% tych wysokich woli wysokich takich po 190 i wiecej, wiec jak szukasz laski majacej ok 180 a sam tyle masz to mozesz sie rozczarowac:) takie to wyrywa moj kumpel ale on ma ponad 2 metry:)

Gość student ty zawsze bedziesz sam
🖐️

no faktycznue kompleks wzrostu jej zniknie jak zwiaze sie z kolesiem ktory siega jej do czola jak zalozy szpilki buhahahahhahahahhaha:D

Gość wszystkie moje wysokie
koleżanki, takie około 180 cm mają facetów o wzroście ponad 190 cm wiec nie wróze ci powodzenia kurduplu

Gość IMO12335
Tamari - zapytałbym się, czy wszystkie traktujecie ewentualnych partnerów jako akcesoria i czy podobnie będziecie traktowały swoje dzieci, ale ograniczę się tylko do jednego pytania "a Ty ładna jesteś"? :classic_cool:

a do czego pijesz co? bo widac, ze masz problem Imo:) pytanie twoje mam w glebokim powazaniu

Gość IMO12335
Tamari - pop prostu czasami jestem prawie zaskoczony poziomem pustactwa obecnym na tym forum, stąd me przebłyski niedowierzania, ale szybko przypominam sobie, iż mam do czynienia z samicami i mi przechodzi. :classic_cool: ­ Skoro poważasz moje pytania, to równie dobrze możesz na nie odpowiedzieć. :classic_cool:

Gość IMO12335
Tamari - kompleks ignorowanego pytania. :classic_cool:

powaznie teraz... uczepiles sie tego wygladu jakbyscie wy faceci na to nie patrzyli smieszne to:)

Gość IMO12335
Tamari - nie o to chodzi. Chodzi o skrajne zakłamanie i wciskanie absurdalnych bzdur o Wnętrzu(R) i Charakterze(TM). Bzdur, które są szkodliwe jeśli ktoś w nie uwierzy. ­ Chociaż podejrzewam, że bardziej okłamujecie same siebie, gdyż większość z Was uwierzyła, iż pociąg fizyczny to wizytówka "pustaka". A przecież nie jesteście pustakami. :classic_cool: ­ A teraz powiedz mi, czy Ty ładna jesteś? :classic_cool:

Imo wyglad jest wazny dla jednej mniej dla drugiej bardziej generalnie facet musi pociagac a czy to bedzie pociagac glownie osobowoscia i meskoscia czy ladna buzka to inna sprawa a wnetrze to wnetrze, odzuelna sprawa i tez wazna, sam wyglad to za malo jesli facet okazuje sie debilem

Gość IMO12335
Przeklęty ten dzień, w którym nawet TAMARI próbuje karmić mnie bzdurami. :D 🖐️

dobra zyj w swoim wlasnym swiecie liczy sie tylko WYGLAD dla nas i nic wiecej jak tak Ci wygodniej to prosze bardzo ja znam mnostwo par i wiem, ze jest inaczej

Gość IMO12335
Oczywiście moja droga - a teraz jak już to z siebie wyrzuciłaś, to możesz mi powiedzieć, czy Ty ładna jesteś. :classic_cool:

Imo pamietaj, ze twoje przezycia jak cenne by dla Ciebie nie byly nie zawsze sa prawda oczywista ktora da sie przelac na wszystkich ludzi naucz sie tego:) pa

Gość IMO12335
Sądzę, że Tamari sama potrafi się bronic i nie potrzebuje bezimiennych szczekaczy. ;)

Szukasz dziewczyny, która ma kompleks wysokiego wzrostu? hahaha i co, powiesz jej "słoneczko, mnie twój wzrost nie przeszkadza"? Sama jestem wysoka i takie teksty od niższych facetów przyprawiają mnie o atak śmiechu :D Zresztą czemu zakompleksionej szukasz? Bo taką łatwiej poderwać?:P