Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajowaparka2222

sposobek

Polecane posty

Gość fajowaparka2222

walentynki już jutro, hmm nie macie kasy zakochańce ? a jesteście szaleni to możecie w łatwy sposób zarobić ;] a dokładnie jak heh na stronce www.showup.tv powiem wam, że to żyła złota, ja ze swoja Patrycją ostatnio często tam bywamy, dużo tam jest osób, polega tym że bogaci faceci no i lekko zboczni albo wysyłają sms płatnego albo przelewają pieniądze i kupują wirtualne żetony za które płacą osobom nadające transmisje. Ja ze swoją kochaną Pati robimy to co lubimy najbardziej czyli zakładamy maseczki ( żeby nas nie poznano ) i się kochamy pozwalamy sobie na mega dziki sex i nie myslimy że ktoś nas ogląda na kamerce hehehehe wydaje się dziwne co nie ? hmm moja dziewczyna nie chciała się na to zgodzić, ale gdy w ciągu jednego naszego stosunku hmm kolo 30 min udało nam się zarobić 300 zł to całkiem co zmieniła zdanie, miesiecznie robimy to koło 5-10 razy zarabiamy na tym i nawet i 5 tys. zł miesiecznie a dzieki tych pieniędzy możemy wynajmowac mieszkanie razem i być ze sobą blisko, Tak więc zakochane pary zdradziliśmy Wam swój sposób na zarobek bo co w tym złego robmy to co kochamy i jeszcze za to mamy dużo pieniedzy, a dzięki tych pieniądza mozemy być razem a to jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy Tomasz i Patrycja

Gość myteztamjestesmy
My tez kochani tam mamy konto i nawet udało nam się zarobić 700 zł jednego dnia, za te pieniądze byliśmy już w Tunezji i w Bułgarii, może to i troszke krępujące ale jak napisaliście robimy to co kochamy a nam za to płaca no i jesteśmy całkowice anonimowy bo nigdzie się tam nie podaje swoich danych. Pozdrawiamy równiez. Luzyna i Kamil

Gość caffffeeeeDelMarr
Świetnie, nie ma to jak zarabić sprzedając się:D Burdel w formie internetowej dla mniej wymagających, śiwt idzie do przooodu! ahhaha Pozdrawiam owe szmaty z tego portaliku.