Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abocd

strasznie sie poce wsrod ludzi :(

Polecane posty

Gość abocd

Moj problem polega na tym,ze bardzo sie poce,ale tylko wtedy gdy jrstem wsrod ludzi lub gdy mam z nimi nawet posredni kontakt np rozmawiajac na gg lub przez telefon. Uzywalam juz mnostwo specyfikow i nic na mnie nie dziala ;( czy mozliwe,ze to jakies zaburzenie psychiczne? Gdy jestem w domu,z rodzina nie ma sladu potu a gdy tylko wyjde do ludzi jestem cala mokra...;( dodam,ze poce sie tylko pod pachami.

Gość boze boze boze bozenka
Dziwna sprawa ;/ moze sie stresujesz albo cos?

Gość abocd
Do wszystkiego podchodze zbyt emocjonalnie...zalezy mi aby ktos dobrze mnie odbieral,dobrze o mnie myslal.chyba przez to sie tak poce...nikt z was tak nie ma?

Gość abocd
Up. Pomozcie,ja juz jestem na skraju wytrzymalosci :( bardzo mi to przeszkadza

Gość kmngfddv
Nie przejmuj sie tak opinia innych

Gość destylat nicości
do psychoterapeuty

Gość cyrkofiec
Bardzo ci wspolczuje autorko,idz z tym do lekarza

Gość Ja tez mam mam straszna
potliwosc gdy sie stresuje, wtedy cale pachy i dlonie to plynaca woda... Uzywam troche rexony dobrze dziala.. i kiedys uzywalam specyfikow antypotnych. Generalnie ubieram czarne ubrania i staram sie tak nie stresowac, bo i po co..

Gość abocd
Na mnie nie dzialaja rexony,nivea i inne antyperspiranty. Nawet etiaxil czy antidral nie pomagaja. Uzywam teraz ''blokera'' z ziaji ale rowniez bez efektow...moj problem siedzi w glowie...

Abocd - niestety mam to samo..masakra..a im bardziej o tym mysle tymbardziej sie poce..wiem jakie to uciazliwe..

Gość Jestem ta ze zdjecia
moze to jakas fobia

Gość abocd
Nie mam pojecia czy to jakas fobia czy tez choroba o podlozu psychicznym.wiem jedno,ze mam juz tego dosyc :( kupujac ciuchy nie sugeruje sie wygoda czy tez 'podoba mi sie lub nie' ale niestety 'czy widac plamy z potu czy nie'' wstydze sie nawet nieraz do mojego faceta przytulic bo napewno czuje,ze jestem cala mokra ;(

Gość abocd
Seksistka23 bylas z tym u lekarza?jak sobie 'radzisz"?

Gość wp clinic
ja tak miałam kiedy miałam bardzo stresującą prace i byłam narazona na krytykę czy ataki inych ludzi normalnie, zero potu a jak wracałam z pracy to pachy przepocone, byty wszystkie śmierdzące bo stopy tez mi sie pociły z nerwów teraz mam inną pracę i problem zniknął, dlatego u mnie to był stres

Gość Matłoka
ja w tłoku lubię pierdnąć

Gość abocd
U mnie tez to jest spowofowane stresem.mnie stresuja ludzie,chce dobrze przy nich wypasc,chce aby dobrze o mnie mysleli itp. Ale to dziwne bo ani nie mam wielkich kompleksow ani nie jestem niesmiala ;(

Gość ccddffg
mialam to samo przez jakis czas, ale jak chorowalam na anoreksje, wiec nie wiem czy to moglo miec cos wspolmego. rowńiez pocilam sie tylko wsrod ludzi. moze to jakas nerwica? pamietam ze pomagal mi wtedy antyperspirant vichy, tak z zielona nakretka

Gość rvgdrfgrfgfr
serdecznie polecam blocker z ziajki!!!!!! na mnie nic nie dzialalo antidrale kupowalam i te inne i wielkie g a ten blocker normalnie dziala cuda i ejst tani jak barszcz!!

Gość abocd
Zastanawiam sie nad wizyta u psychologa.wkoncu gdzies musi tkwic przyczyna... Tez aktualnie uzywam blokera z ziaji ( tego bialo niebieskiego , pomaranczowy moim zdaniem gorszy) ale i tak sie poce...

Gość rvgdrfgrfgfr
ale na pewno to blocker czy ten bodajze soft (jakis jeszcze niebieski jest). ? ja tez mma identyczne problemy co Ty. Pocilam sie jak szczur wsrod ludzi, nawet gadajac na gg czy przez telefon, neistety to chyba fobia spoleczna no ale ktos mi polecil ten blocker i zuylam go przez 2 noce , rankiem zmywalam i nakladalam zwykly antyperspirant tez z ziajki (soft, teraz sensitive). Rzadko uzywam tego blockera bo jednak za bardzo czopuje pachy a jednak troszke potu czasem musi wyjsc. Blockera uzywam teraz raz w miesiacu badz gora 3 to zalezy od sytuacji

Gość abocd
Pisze na nim ''bloker'' a na 'ulotce'- dzialanie blokujace,skutecznie redukuje nadmierne pocenie itd. Na mnie nic nie dziala :( a w domu to moge niczego nie uzyc i sie nie spoce... ehh

Gość abocd
Tak,to ten bloker:-) kiedys porzyczylam siostrze to mowila,ze przez kilka dni sladu potu nie miala,ja uzywam go codziennie i poce sie jak swinia...

Gość rvgdrfgrfgfr
o kurcze to nie wiem jak ci pomoc, ja sie zawsze pocilam jak swinka, zawsze mialam kola ogromne pod pachami dlatego glownie nosilam czarne ubrania by nie bylo widac no ale za to bylo czuc nie takim typowym potem ale i tak bylo czuc a teraz sucho

Nie, nie bylam u lekarza bo raczej mi nie pomoze dlatego ze to jest nas podlozu psychicznym. Staram sie czesto myc i zmieniac ubrania. Watpie zeby cokolwiek mi pomoglo :-(

Gość abocd
Ktos tu pisal o fobii spolecznej,poczytalam troche na internecie i jestem przerazona...mam wiekszosci objawow,jakbym poprostu czytala o sobie... boze 20 lat i juz do psychiatry mam isc?;( co ja mu powiem ''dzien dobry,jeste m normalna ale mam chyba fobie spoleczna''?;((

Gość klementynkasssss
Ja tez mam fs :// leczylam sie 4 msce ale bez rezultatow... stracilam tylko pieniadze

Gość chrzaszcz brzmi w trzcinie
Nie wstydz sie isc do psychiatry.to normalny lekarz taki jak pediatra badz dentysta

Gość pan kielich
walnij kielicha czegos dobrego i problem z niknie tez tak mialem hehe 8)

Gość gość
A co do alkoholu to zauważyłem, że po spożyciu już nawet niewielkiej ilości mój problem z potem znika. Jakby mnie wyluzowywał. Wszystko fajnie tylko można wpaść w alkoholizm..