Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceJrEnO

Spotkałem dzisiaj w pizzeri laske typową , która właśnie siedzi na kafeterii

Polecane posty

Gość ceJrEnO

no masakra.. najgorszy typ dziewczyny wysoka (około 175cm), chuda, brzydka twarz, włosy splątane, w okularach.. która myśli, że jest zajebista i jak gada to drze morde na całą pizzerie :) no tragedia.. typowa blaza i tak jak czytam często laski wpisujące się tutaj TO WŁAŚNIE kojarzą mi sie z tego typu lachonmi, która są głupie i brzydkie ale myślą, że są zajebiste i wszystko mogą :) żal mi was :classic_cool:

Gość tak potwierdzaam
na kafeterii siedzą same pustki

Gość tak potwierdzaam
na kafeterii jest, a w zasadzie to BYŁA tylko jedna atrakcyjna kobieta.. ale od dawna mieszka za granicą, wiec ciężko nazwać ją typową polką obecnie wszystkie polki na kafe to pasztety

Gość poniekkąd racja
dochodzę do wniosku, że większosć kobiet to idiotki 12:24 czytująca kafe tak, faceci tu nie lepsi, ale ich jest garstka i to ta garstka która generalnie nie radzi sobie w życiu czy to uczuciowym czy zawodowym itp natomiast baby? no momentami szczena opada -niesamowicie pazerne (sytuacje ze ślubami, kto ile dał w kopertę np. albo fochy że facet nie chce sponsorować wszystkiego) -doj**ujące innym ("nie używasz makeupu, ważysz ciut więcej? jesteś brzydką lochą i nikt na Ciebie nie spojrzy","masz niedowagę? jesteś wieszakiem, żaden na Ciebie nie poleci") -uległe naiwniary (dają sobą pomiatać, czasem i wpie**ol dostają bo kochają a on obiecuje, że się zmieni) -popie**olone fanatyczki aborcji czy też odwrotnie (cholera jasna, każdy może mieć swoje zdanie) -typ "co ludzie pomyślą" ("bo koleżaneczki albo mamusia powiedziały, że jest coś nie tak więc trzeba się słuchać bo własnego rozumku nie posiadamy") -robiące afery z byle czego i rozhisteryzowane ("bo facet wiedząc, ze pracuję wtedy nawet nie zapytał mnie o zdanie czy może iść ze znajomymi do kina, chyba spotkam się z przyjacielem na kawę by go ukarać") -księżniczki ("nigdy nie napiszę pierwsza bo wyjdę na łatwą, a najlepiej w ogóle udam zimną") -stosujące metody rodem z poradników dla debilek ("nie pokażę że mi zależy, przy co 3 spotkaniu powiem że nie mam czasu, rozmowy telefoniczne będę kończyć mówiąc że jestem zajęta, a co, niech wie że on ma się starać, a mi zwisa") -fanatyczki/przeciwniczki jakiegoś rodzaju seksu/fetyszu ("nie uprawiasz anala? rzuci Cię i znajdzie taką co mu to da"/"robisz loda? nie szanujesz się i jesteś szmatą") -pustaki"prawdziwy facet musi mieć 185cm/BMW/mieszkanie")

Gość tak potwierdzaam
mówię o gorrącej25, żeby nie było jakis tam niedomyśleń :classic_cool: