Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona Ilona

Nigdy nie uprawiałam seksu...

Polecane posty

... z kimś kogo nie kocham. Natomiast calowałam się z kimś, do kogo nic nie czułam i musze przyznać, że ani to przyjemne ani to jakie... I zastanawiam się, jak to jest uprawiać seks bez uczucia... Hmm...

Gość fchfbhs
na pewno bez nadziejnie ..ale w sumie nie wiem zalezy dla kogo te puszczalskie rury co lubia dawac zaraz sie posypia ,ze liczy sie chemia i pozadanie ,ale gowno prawda nie ma zajebistego seksu bez milosci

Gość Jolaśka
Seks z miłości to jest naprawdę coś niezwykłego, to patrzenie sobie w oczy w trakcie i w ogóle,,, nie poczujesz tego kochając się z kimś do kogo nic nie czujesz..

Gość liczy sie ciało maleńka
jakbys trafiła na okazałego czipendelsa to byś sie napalila, spotykanie się z facetem który ci sie fizycznie niezbyt podoba i nie pociąga to bez sensu

Gość Kasztowy
Może sprawdzimy, mam co trzeba i potrafię zadowolić kobietę. Spełnię twoje fantazje, chcesz?

Własnie chyba nie chcę. Nie wyobrażam sobie dlaczego miałabym to zrobić? Tylko po to, żeby sprawdzić? A jak pewnego dnia zechcę się dowiedzieć jak to jest skoczyć z okna albo zajarać się na śmierć to też zrobię to tylko z ciekawości? Ale fakt, no zastanawia mnie to, ta różnica, co się myśli, co się czuje...

Gość matka polka85
za młoda jesteś na sexs jeśli takie pytania zadajesz !!! zastanów sie zanim zrobisz coś głupiego!!

Zastanawia mnie jak ludzie spotykają się ze soba tylko na seks. Żadnego związku, żadnych zobowiazań. Czysty seks. Czy oni czują cokolwiek do siebie czy własnie nie mogą czuć? Kurcze, ciekawe...

Wystarczy ją polubić, co w tym złego, by fajnie z kimś spędzić czas? - nie chodzi o mechaniczne posuwanie, ale także o rozmowę, śmiech. Poza tym na skok z okna nie oddziałuje tak silny popęd, jak na zbliżenie ;)

Różnych ludzi różne dziwne rzeczy kręcą :D Hehe, nie dowiem się nigdy jak to smakuje dopoki nie skosztuje... Ale póki co tylko sie zastanawiam :)

Gość Matłoka
mnie kręci sranie przy otwartej łazience

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeededdeedeasg
nie wiem jak to jest ale seks jest mocno przereklamowany :D serio a prawdziwa miłość rzadko się zdarza, częściej jest to pożądanie albo fascynacja chwilowa czyli zauroczenie :D a najgorzej jest kochać się z mężem czy chłopakiem, którego kochasz a Cie oszukał, zdradził czy mocno zawiódł to wtedy się odechciewa seksu :(

Jakby mnie zdradzil, to bym go już nie chciala...

Gość loti27
Pancerna kołdora: gardzisz zwierzętami ? że niby lepsza/lepszy jesteś od nich ? że niby inteligentniejsza ? ta wyższość intelektualna jest niewielka, wszystko zapisane jest w dna, to coś co kieruje wszystkimi żywymi organizmami - jeśli gardzisz zwierzętami, to sama jesteś godna pogardy

Gość Ciekawiska26
ja tez niegdy nie uprawialam bez milosci :-) w sumie mij obecny jest moim pierwszym i mam nadzieje ostatnim :)

Gość pluto222
to juz nie chodzi o to , tylko kobiety sie zaraz zakochuja po seksie .. a ja nie szukam zwiazkow . a pozniej staje sie to meczace jak ci caly czas pisza esy . Ja to raczej tylko dla zabawy sie bzykam :D

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
podziwiam

Gość lol_us
słowo "zakoch*ja" ci ocenzurowali...:-D to już nawet tego słowo nie można na kafe użyć :) normalnie cenzura everywhere