Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

to o nas-kafeterianie

Polecane posty

Kafeteria Kafeteria siedlisko rozwódek, Matek Polek, zakompleksionych nastolatek i napalonych 25-letnich prawiczków. Znane miejsce rozmów i durnowatych pytań rodem z gazetek Fakt. Przysiadając się przy jednym ze stolików możemy dowiedzieć się, który krem w Sex Shopie jest dzisiaj w promocji oraz czy branie z połykiem koledze z pracy podczas przerwy śniadaniowej jest zdrowe, a czasem jak przeprowadzić idealne oświadczyny, jaki kolor i odcień członka pasuje ci do dzisiejszego układu planet, jak wytrzepać zająca, a nawet gdzie można kupić sztuczną koleżankę. W niektórych kafeteriach można zakupić koks, a nawet ciacho! [edytuj] Podtypy osobnicze Matki polki - Zakładają topiki typu " moje dziecko ma półtora roku i waży 10 kg, czy to za mało?" Nie popierają aborcji, uważają, że każda kobieta na ziemi powinna mieć męża, dwójkę dzieci kredyt i to jeszcze przed 30 rokiem życia. Wyzywają wszystkich o innym światopoglądzie. Staraczki- Mają owulke, @, hodują rośliny strączkowe (fasolinki) w macicach, które są ich głównym narządem odpowiedzialnym za myślenie. http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kafeteria

Gość uświadomiony niedawno
stara definicja od tamtej pory trochę się pozmieniało i definija uległa rozszerzeniu

nic dodać nic ująć, a ja szukałam tematu na doktorat:D, a można było napisac o osobowościach kafeterii:D ile cytatów bym miała bez wychodzenia z domu:) jakże żałuję,że wzięłam durny temat, choć jakże związany, mianowicie: kłamstwo z punktu widzenia psychologii...." a tu taki świetny materiał badawczy:D

Popieram, kafeteria taka jest. Pełno tematów typu: okres spóźnia mi się dwie godziny, czy jestem w ciąży?, Ładnie wyglądam?, Podobają wam się takie spodnie? Jest pełno głupich topików, ale są też te poważne. Ale zdecydowanie to forum powinno ostać udoskonalone.

Gość destylat nicości
nic tu nie powinno być udoskonalane tak jak jest, jest dobrze ten idiotyzm jest czymś wartościowym

Green_Muffin nie da sie, to tak jakbys chciał udoskonalac ludzi ;/ a debilizm nie jest niczym wyjatkowym

Gość the sweet news paper
Kafeteria Kafeteria siedlisko rozwódek, Matek Polek, zakompleksionych nastolatek i napalonych 25-letnich prawiczków. Znane miejsce rozmów i durnowatych pytań rodem z gazetek Fakt. Przysiadając się przy jednym ze stolików możemy dowiedzieć się, który krem w Sex Shopie jest dzisiaj w promocji oraz czy branie z połykiem koledze z pracy podczas przerwy śniadaniowej jest zdrowe, a czasem jak przeprowadzić idealne oświadczyny, jaki kolor i odcień członka pasuje ci do dzisiejszego układu planet, jak wytrzepać zająca, a nawet gdzie można kupić sztuczną koleżankę. W niektórych kafeteriach można zakupić koks, a nawet ciacho! Podtypy osobnicze Matki polki - Zakładają topiki typu " moje dziecko ma półtora roku i waży 10 kg, czy to za mało?" do tego miejsca się zgadza. Dalje już nie. Dalej powinno być tak "Psudowyzwolone" blachareczki cierpiące na manię prześladowczą i pretensjami do całego swiata,czują się prześladowane,uciemiężone przez ....(nie wiadomo dokladnie ale zapewne przez katolikowktórzy jak wiadomo są zródłem wszelkich nieszczęść na całej planencie)przekonane iż seks jest ich odkryciem. Nikt inny go nie uprawia, ślepo wpatrzone w zachód,czerpiące stamtąd każdy wzór nawet wzór dłubania w nosie.Mające wiele kompleksów zwł na tle swego kraju i pochodzenia,uważające Polskę za ciemnogród,czytelniczki GW słuczaczki tokszołów w tefałenie,oraz gazet FaktyI Mity,kierujące się stereotypami,rzadko używają własnego mózgu,nienawidzące katolików przekonane iż uważające się za feministki(choć są ich zaprzeczeniem) popierają aborcję,nie znają podstaw nowoczesnej medycyny prenatalnej,sadzą iż zarodek to to samo co wyrostek, ich sztandarowe hasło brzmi"wypierdalajcie durne katole"sądzą iż każdy przeciwnik aborcji musi być koniecznie wyznania katolickiego, Wyzywają wszystkich o innym światopoglądzie a następnie żalą się na brak kultury na forum.Popieranie aborcji uważają za wyznacznik postępowosci i nowoczesności. Uważają iż każdy kto jest przeciwny aborcji jest kurą domową,Matką Polką tudzież katolikiem i nie ma dzieci,więc co on może wiedzieć.Między bezdzietnym prawiczkiem a matką polką nie ma zadnej roznicy.Oboje nic nie wiedzą o życiu.Matki nie-Polki nie istnieją. Oświecone i wykształcone kobiety wykonują codziennie po 3 aborcje wieszakiem i octem.Aby zaś tętnic życiem i radością od razu po tym zabiegu wskakuja do łożka z chlopakiem i jego dwoma kolegami,aby być pełnowartościowa europejka,i nie zostać w tyle i zaścianku,oddają się analnym igraszkom,pomstują przy tym na księży pedofili i zastanwiając sie dlaczego seks w watykanie jest legalny dopiero od 12 rż a nie od 5 jak w calej cywilizowanej Europie.

zapomniałaś napisać o sobie: podstarzała, nawiedzona tłusta locha z ego mieszczącym się jedynie w bagażniku zdezelowanej BMK -i serii 7... jesteś taka w pytkę, że własne mniemanie przesłania ci zdrowy rozsądek - którego zresztą nie przyswoiłaś na żadnym etapie swojej płytkiej i stereotypoiwej egzystencji, dyktowanej chęcią zaleczenia izamaskowania przasnego, durnego ryjca, ubytków w uzębieniu i niedostatku w szerokopojętej zdolnościanalizy fatów ...to tak w skrócie, bo na głębszą analizę nie chce mi się nawet silić.....

to co dlaciebie stanowi wyznacznik luksusu, dla osób postronnych jest szczytem obciachu, ograniczonego myślenia i marzeń rodem z czarnej, zaściankowej dupy:)

a na zakończenie: pojeździj sobie palcem po cipie, bo ekspert z ciebie kiepski, a i mądrości chyboine... WIELKA MORDA jest domeną małych ludzików

Gość łohohooooooo :)))))
hahahaha a to było do autorki topiku czy do kogo ?

Gość matka polka85
jestem matk żoną kochanką !! troche nie fajne podsumowanie!! ja traktuje kafeterie jak pogawędke z kol. !! dlatego wkurzją mnie faceci na niektórych tematach!! nie są mężczyznami jak dla mnie !!

Gość Mocno Zniesmaczona
zapomniałaś napisać o sobie: podstarzała, nawiedzona tłusta locha z ego mieszczącym się jedynie w bagażniku zdezelowanej BMK -i serii 7... jesteś taka w pytkę, że własne mniemanie przesłania ci zdrowy rozsądek - którego zresztą nie przyswoiłaś na żadnym etapie swojej płytkiej i stereotypoiwej egzystencji, dyktowanej chęcią zaleczenia izamaskowania przasnego, durnego ryjca, ubytków w uzębieniu i niedostatku w szerokopojętej zdolnościanalizy fatów ...to tak w skrócie, bo na głębszą analizę nie chce mi się nawet silić..... 20:13 [zgłoś do usunięcia] to co dlaciebie stanowi wyznacznik luksusu, dla osób postronnych jest szczytem obciachu, ograniczonego myślenia i marzeń rodem z czarnej, zaściankowej d**y 20:32 [zgłoś do usunięcia] a na zakończenie: pojeździj sobie palcem po cipie, bo ekspert z ciebie kiepski, a i mądrości chyboine... WIELKA MORDA jest domeną małych ludzików II Fuuuj :O Co za obrzydliwy post. Niektórzy kulturę znają tylko ze słyszenia. Nie mają problemu by krzykiem domagać się jej od innych, ale sami nie posiadają jej nawet w szczątkowej formie:O Nie myślałam że poziom kafeterian jest aż tak niski . To jest ten prawdziwy ciemnogród. Masz kompleksy jak stąd do Honolulu.Nie ma się co dziwić, sądząc po prymitywnym stylu pisania i, "myślenia".Musiał ktoś trafić w czuły punkt,prawda na ogół boli.Ale żeby aż z taką mordą wyskakiwać? Taką prostacką chamówę odstawiać:O Wystawiłeś-aś tylko świadectwo o sobie tymi tym chlewem jaki tu zaprezentowałaś.

Gość Kultura panie kultura ;)))
To pewnie ten nawiedzony Ewropejczyk który wyzywał od ciemnogrodu dziewczyny które nie biorą z tyłka do gęby :D On już wtedy operował chlewnymi metaforami.Widać obracać się wśród trzody,więc tak każdego wyzywa. Albo galerianki aborcjanki się poczuły urażone i musiały koncertowo nabluzgać. Taki post pokazuje że rację miała osoba pisząca że aborcyjni zwyzywają każdego kto ośmieli się mieć inny światopogląd.Ale przynajmniej wytłumaczył z czego się to bierze ta ich wielka morda, z tego że są małymi ludzikami. Gdyby autorzy nonsendopedii sugerowali się tego pokroju postami wpisaliby że kafeteria to zbiorowisko ludzi upośledzonych, którym nie udało się ukonczyć podstawówki

Gość ;)))))))))))))
Kultura jewropejska.Pakt Moskow-Berlin-chlewik w Pcimiu dolnym;) Każdy kto jest w Unii musi umieć dobrze nabluzgać w ryj drugiemu,od tego zależa nasze dotacje unijne.Szczególnie rolnicze

Gość matka polka85
widocznie tu nie się nie nadaje! mam 26lat mieszkam w Lublinie i mam męża i dziecko! od kiedy straciłam prace piszę tu z wami ale jakieś Trole tylko bluzgają a że nie mam ochoty tego czytać więcej bo tylko ciśnienie mi skacze mówie NARA! ps. uzębienie mam całe a auto -opel vectra combi ! także mylne wasze wyobrażenie o mnie

Gość matka polka85
sory za błędy ! wina szybkiego pisania nie brakiem szkoły jestem mgr. farmacji