Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawazchin

brązowe śluz 100% nie w ciąży

Polecane posty

Gość kawazchin

więc zacznę od tego - 2 tyg temu skończył mi się okres, teraz mam tępy ból podbrzusza , lekki, i brązowy gęsty śluz (?) w życiu czegoś takiego nie miałam, jestem rok po CC , kretynom dziękuję za odpowiedzi typu : z piczki , głupia suko do lekarza , pierdolnij się , moja mama/babcia/ciocia tak miałą i umarła i takich różnych podobnych

Gość zxzx
zaburzenia hormonalne na przykład -ale dokładnie co i jak to już gin ci powie.

Gość zxzx
Albo opcja druga owulacja -tyle że nie wiem jak długie masz cykle.

Gość kawazchin
hmm moje cykle różne są .... miedzy 26 a 40 dni

Gość zxzx
No to raczej wchodzi w grę opcja nr 1.

Gość kawazchin
zaburzenia hormonalne ... cholera fakt , znowu zaczęły mi wypadać włosy , utyłam, kurde no.... owłosienie w mało kobiecych miejscach się pojawiło , znowu.... mam tylko jeden jajnik .... pewnie nie wyrabia ...

witam wszystkie staraczki.....mam 37 lat i 17 letnia corke...od kilku lat staramy sie o 2 dziecko ale niestety nic z tego....mam dosc dlugie cykle nawet do 40 dni...3 lata temu bylam stymulowana ale nic z tego nie wyszlo....gdzy odpuscilismy sobie okazalo sie ze jestem w ciazy( dowiedzialam sieo niej podczas krwawienia ktore bralam za miesiaczke), niestety byla to ciaza pozamaciczna. Od tamtej pory nie korzystam z pomocy lekarza...co ma byc to bedzie. ale cos mnie niepokoi....ostatnia miesiaczke mialam 18 grudnia....dzis jest 58 dzien cyklu i dalej nie ma @....za to chodze czesciej do ubikacji, czesciej pojawia sie zgaga, węch mam wyczulony i cos co mnie niepokoi pojawila sie grzybica pochwy ( ostatnio mialam 18 lat temu wlasnie w ciazy)....zaznaczam ze w 45 dc robilam test i wyszedł negatywny....juz sama nie wiem czy sie nie narecam....