Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Figa7878787878

Bol jajnika w ciazy kto mial

Polecane posty

Gość Figa7878787878

Kobietki, Bolal Was na samym poczatku ciazy jeden jajnik np przy chodzeniu? Ja dzis tak miałam i myślałam ze oszaleje. Przez jakies pól godziny to nawet z trudem chodzić mogłam. Czy to normalne?

Gość Figa7878787878
Proszę kobiety pomozcie mi.. Czy to normalne

bolał i będzie bolał przez kilka pierwszych tygodni to normalne. Np przy kichnięciu myslałam że się złamię w pół

Gość Figa7878787878
bolał Cie non stop czy były dni że mniej? mnie dzis np delikatnie pobolewa, ale wczoraj byla masakra. nie moglam chodzic..

różnie- najbardziej przy kaszlu kichnięciu albo jak w zgięciu siedziałam. To normalne bo w początkach ciąży jajniki mają ważna rolę.

Też mnie bolały i bolą do tej pory jajniki a jestem w 13 tygodniu. Nie bolą non stop ale jak nieraz zaczną to ledwo chodzę

Gość amerykaniepiszglupot
ja tak miałam, jeden jajnik strasznie mnie bolal ale miałam na nim torbiel wielkości jabłka więc dziwne jakby nie bolał... ale myśle, że jajniki mają prawo boleć jak się macica rozciąga i wszystko w środku przestawia ;)

tez tak mialam to normalne dla pewnosci i wlasnego spokoju mozesz zapytac lekarza ktory to samo powie ;) mnie najbradziej bolal przy kichnieciu, mialam wrazenie ze cos mi sie urywa a s rodku lub gdy za szybko wstalam z lozka :p