Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jrjrjjrjrjskskskss

Powiedzcie, jaka jest jakość ubrań w konkretnych sieciówkach: C&A, H&M,

Polecane posty

Gość jrjrjjrjrjskskskss

New Yorker, KappAhl, Camaieu, Orsay, Zara, Reserved, Charles Vogele i sklepy z butami: Deichmann, CCC, Ambra.

Gość rvgdrfgrfgfr
ja sobie chwale C&A (konkretnie spodnie) i reserved kids

Gość video killed radio
charles vogele- b. dobra, mam stamtad plaszcz

Gość katiuszaa..
Buty Deichmann są dobre, noszę trzeci sezon, Ambra też świetna, mają buty z Syreny, CCC bardziej się rozwalają. H&M - strasznie cienkie ubrania, łatwo się drą według mnie. C&A, Reserved i New Yorker, mam kilka rzeczy, trzymają się nieźle, chociaż jeden sweter z Reserved i jeden C&A mi się trochę rozwalił po praniu, nitki wyszły. KappAhl ma dobre jakościowo rzeczy, ale są dość drogie, jednak starczają na długo. Ja lubię często zmieniać rzeczy, więc mnie nie przeszkadza, jak ciuch starczy mi na rok chodzenia.

Gość jrjrjjrjrjskskskss
Kiedyś kupowałam też w Cubusie, jakość ok, ale teraz w ogóle nie ma tam ciekawych wzorów, wszystko takie zwykłe...

Gość C&A
w KappAhl mają kosmiczne ceny czasem - zupełnie niewspółmierne co do jakości i wykonania ubrań jeśli chodzi o buty to CCC są jakieś liche, przynajmniej jeśli o kozaki chodzi moja koleżanka miała - niby ładne były ale jakoś szybko się rozlazły, ja kiedyś kupiłam czółenka, całkiem ładne jednak fleki bardzo, szybciutko poszły, powiedziano mi wtedy że to z powodu użytkowania złego, ale niby jak miałam latać w tych butach? :/ obuwie chwalę sobie z Deichmanna, nawet jak się coś rozklei to bez problemu jeśli ma się rachunek i pudełko wymieniają na nowy:)

Gość fascynujące ;)
deichmann super a z ubran to zalezy, bo zdarzają sie super rzeczy ale też i szmaty bo np. z H&m mam plaszcz i jest naprawde wporządku, ale zdarzaja sie bluzczyny takie, ze zaraz szmata, to samo z c&a kupilam bluzke, wypralam doslownie dwa razy a juz jest jaka rozciagnieta, jeszcze po praniu wyglada ok, ale po paru godzinach wygląda na mnie jak rozciagnieta szmata.

Gość munik890
ja lubię ubrania z C&A, chociaż niektóre to faktycznie mają trend dosyć przestrzały, ale można trafić na prawdziwe perełki :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,462859