Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesportowa ona

Czy możecie polecić?

Polecane posty

Gość niesportowa ona

Mam zamiar zacząć ćwiczyć, żeby zrzucić kilka kilo i ujędrnić ciało, od razu mówię, że nigdy nie uprawiałam żadnego sportu i w tych sprawach jestem typową łamagą, chodzi mi o jakieś proste ćwiczenia na początek, bo moja kondycja jest tragiczna. Nie mam nadwagi, ale po dwóch ciążach moje ciało jest dalekie od doskonałości. Wiem, że tu siedzą same usportowione z idealną figurą mamy, ale jednak może mi ktoś poleci jakąś stronkę, najlepiej z filmikami?

Gość dla takiego paralityka
najlepszy byłby basen, serio:) wygospodaruj trochę czasu, bo tylko na basenie każda partia ciałą będzie pracować

Gość lookoflooks
ewa chodakowska skalpel-znajdziesz na yt 6 tygodni cwicze

"Wiem, że tu siedzą same usportowione z idealną figurą mamy" :D :D :D :D :D zapomniałaś dodać, że bogate, niezależne i do tego perfekcyjne panie domu

Gość niesportowa ona
meaa - to rozumie się samo przez się ;)

Gość niesportowa ona
lookoflooks - i jak, widzisz już jakieś rezultaty?

Gość zonaKraka
A ja polecam ćwiczenia grupowe, dużo raźniej, a najlepiej kupić karnet- wyrwiesz się z domu a nie będziesz chciała tracić kasy jak już ją wydasz i skorzystasz :) Sama nigdy się nie mogłam tak zmobilizować.

Gość lookoflooks
widze i to calkiem spore w udach mam 5 cm mniej!:D w biodrach 7!!, w pasie ok 5, ale do cwiczenia na brzuch troche odpuszczam bo mam problemy z kregoslupem ledzwiowym ogolnie baaaardzo polecam

Gość asdfghjk,mnbvcxz
wynajmij trenera personalnego. Wysportowane, bogate i niezależne mamy z kafeterii właśnie tak robią, aby uczynić swoją idealną figurę jeszcze bardziej idealną

Gość lookoflooks
A ja grupowe odradzam wczesniej zaczelam chodzic na rowery do klubu fitness, taki spinning rowerowy ale pochodzilam troche i mi sie odechcialo wole cwiczyc wieczorem w domu

Gość niesportowa ona
zonaKRaka - myśłałam o tym, ale moja kondycja jest tak opłakana, że mam ciężką zadyszkę wchodząc na 3 piętro, więc trochę obciach tak sapać przy ludziach :) jak trochę poćwiczę w domu i dojdę do jako takiej wprawy, na pewno się gdzieś zapiszę :)

Gość niesportowa ona
asdfghjk,mnbvcxz - też o tym myślałam, ale akurat mam w remoncie salę do fitnessu w mojej willi, więc odpada :D

Gość z ćwiczeń grupowych
najlepszy jest seks :P

Gość tryt trytt
ja tez polecam Chodakowska, efekty widoczne juz po miesiacu :)