Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi bo sie nie znam

kolezanka mojego faceta

Polecane posty

jest mozliwa przyjazn miedzy kobieta a facetem? czy czeste telefony pod byle pretekstem, gadki o seksie to juz przekroczenie tej granicy ( takie zagrywki sa z jej strony) czy facet faktycznie moze to traktowac jako przyjazn czy jest zwyczajnie slepy i glupi ? :P

Gość agusia7263
A)

Gość hmhmhmh
slepy bez watpienia :D ja bym na to nie pozwolila na twoim miejscu a gadki o seksie..no proszee cie - niech ona sobie leiepij przyjaciolki poszuka

Gość ciężko powiedzieć POWINNO
być tak, tak i tak generalnie w przyjaźń damsko-męską, nie tyle treśc rozmów bym rozpatrywała a to czy dużo czasu razem spędzają mam kumpla, o seksie gadaliśmy, o naszych związkach itd. ale gadamy w sumie raz na parę tygodni, fajnie mieć takie źródło obiektywizmu ale wiem, ze przyjaźń na dłuższą metę nie wypala

Gość Miss77
Jest slepy i gluchy

Gość ciężko powiedzieć POWINNO
*generalnie nie wierzę

Nie jest ani ślepy ani też głuchy. Ewentualnie może chcieć, żeby autorka taka była.

dodam ze rozmawiaja po kryjomu (chujowo im to kombinowanie wychodzi) bo on wie ze bylby dym...no ale to tylko kolezanka ponoc

ze faceci to w wiekszosci debile to wiadomo, ale ze i nas za takie uwazaja to juz lekka przesada. nie daj sie robic w konia. facet wciska ci kit a ty polykasz jak pelikan. przyjazn damsko.meska nie istnieje. koniec kropka.

Kobieta i mężczyzna nie są stworzeni do wzajemnej i po-za-związkowej przyjaźni.

Gość ksdjjsf
uważam, ze to wykracza poza przyjaźń.

Gość lykclykcy
to co opisujesz to nie kolezanka tylko tzw. "kolezaneczka" Wiem o czym mowie bo sama swego czasu taka bylam. Teraz jestem w powaznym zwiazku i nigdy bym swojemu facetowi na taka relacje z kobieta nie pozwolila, wiem czym to grozi. Na szczescie moj to nie ten typ co sie koleguje z kobietami, on ma tylko kolegow :-) A tak ogolnie jesli Twoj facet jest w miare przystojny i fajny to powinnas miec sie na bacznosci, malo jest teraz fajnych facetow i przez to coraz wiecej kobiet sie wpieprza w czyjes zwiazki. Ja taka jego "kolezanke z pracy" to przy pierwszych probach przegonilam :-P