Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość perkeypeach

STUDIA,A ZWIAZEK?

Polecane posty

Gość perkeypeach

4 miesiące temu zaczęłam spotykać się z chłopakiem,od miesiąca jesteśmy razem z tym,że ja w czerwcu wyjeżdżam na studia,on również,ale do innego miasta. I w tym jest problem,że będziemy mieszkać od siebie ponad 300km,zastanawiałam się nad tym czy by nie przerwać znajomości,ponieważ nie ma sensu się angażować skoro niedługo oboje wyjedziemy i zaczniemy nowe życie,nie ma co się oszukiwać,ale studia,nowi ludzie,nowe miejsca wszystko się zmieni. Więc chciałam przestać się z nim spotykać,bo wiadomo im wcześniej tym będzie łatwiej,myślałam nad tym no i doszłam do wniosku,że tak zrobię,gdy mu o tym powiedziałam,on się rozpłakał ii wtedy już nic nie mogłam zrobić pocieszałam go i już więcej tego tematu nie poruszyłam. Teraz znowu sobie uświadamiam,że za te 3 miesiace będzie mi i jemu dużo ciężej się rozstać niż teraz,nie chcę kończyć naszego związku w dzień wyjazdu. A teraz mieli byśmy czas na przemyślenie,oswojenie się z tym rozstaniem. Dlatego nie wiem co robić? Czy spotykać się z nim dalej? Czy po prostu powrócić do tematu i zakończyć teraz ten związek? Nie chce tego,ale nie ma wyboru każdy ma już swoje plany na przyszłość i ani ja ani on ich nie zmienimy,a związek na odległość nie ma sensu. POMÓŻCIE

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować