Gość perkeypeach Napisano Luty 13, 2013 4 miesiące temu zaczęłam spotykać się z chłopakiem,od miesiąca jesteśmy razem z tym,że ja w czerwcu wyjeżdżam na studia,on również,ale do innego miasta. I w tym jest problem,że będziemy mieszkać od siebie ponad 300km,zastanawiałam się nad tym czy by nie przerwać znajomości,ponieważ nie ma sensu się angażować skoro niedługo oboje wyjedziemy i zaczniemy nowe życie,nie ma co się oszukiwać,ale studia,nowi ludzie,nowe miejsca wszystko się zmieni. Więc chciałam przestać się z nim spotykać,bo wiadomo im wcześniej tym będzie łatwiej,myślałam nad tym no i doszłam do wniosku,że tak zrobię,gdy mu o tym powiedziałam,on się rozpłakał ii wtedy już nic nie mogłam zrobić pocieszałam go i już więcej tego tematu nie poruszyłam. Teraz znowu sobie uświadamiam,że za te 3 miesiace będzie mi i jemu dużo ciężej się rozstać niż teraz,nie chcę kończyć naszego związku w dzień wyjazdu. A teraz mieli byśmy czas na przemyślenie,oswojenie się z tym rozstaniem. Dlatego nie wiem co robić? Czy spotykać się z nim dalej? Czy po prostu powrócić do tematu i zakończyć teraz ten związek? Nie chce tego,ale nie ma wyboru każdy ma już swoje plany na przyszłość i ani ja ani on ich nie zmienimy,a związek na odległość nie ma sensu. POMÓŻCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach