Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdydurkowata

brak okresu a seks

Polecane posty

Gość ferdydurkowata

witam. mam pytanie. otoz od dluzszego czasu ni emam okresu. kiedys bralam tabletki anty i po odstawieni znow komplikacje z okresem. tak jest ciagle. badani aksiazkowe a okresu brak:( i wlasnie dlatego mam tez taki epytanie czy wspolzyjac i zabespieczajac sie tylko prezerwatywa moge spokojnie bez obaw si ekochac czy jest ryzyko w razie "W" ze moge byc w ciazy (np. pekniecie gumki, zsuiecie itp..)

Gość a ty nie wiesz
a jak myslisz? nie ma 100% metody antykoncepji, a jeśli nie masz miesiączki, to powinnas zgłosić sie do ginekologa

Gość ferdydurkowata
to bym wiecznie musiala u gina siedziec. zawsze tak bylo. nie chce zadynych tabletkow juz brac. tyle si enasluchalam, naczytalam i ostatnio ta afera z diane35:/

Gość a ty nie wiesz
tabletków? jak jest lekarz mądry, to wie co zrobić i wcale nie trzeba u niego non stop siedzieć

Gość ferdydurkowata
no tak. oststnio mi powiedzial wlasnie "zaufany lekarz" ze be zokresu da sie zyc, ze tylko bedzie problem z ciaza, wtedy trzeba chemicznie ingerowac w organizm. ale to tez nie regula. bo kolezanka tez nie miala okresu bo jej jajnik wycieli a mimo to zaszla w ciaze ma zdrowa coreczke. ja mam male watpliwosci dlatego pytam czy w razi e"W" jest szansa czy raczej zajscie w ciaze jest prawie niemozliwe

Gość w ogromnym przelocie XV
Jesus Maria :o Brak słów po prostu. :o Jakbyś nie sikała przez kilka miesięcy to też byś to zignorowała, bo w przeciwnym wypadku musiałabyś cały czas u lekarza siedzieć? :o