Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anciapanciaxdka

prosze pomozcie ! strach przed ciaza i wspolzyciem !

Polecane posty

Gość anciapanciaxdka

Witam. mam problem - jest nim irracjonalny lek przed ciaza a co za tym idzie przed wspolzyciem. Musialm odstawic tabletki, mam problemy zdrwotone i teraz swiruje na punkcie ciazy. Boje sie wspolzyc z chlopakiem, nie ufam gumka, wiem ze pekaja. Boje sie ze gdy bedziemy sie kochac gumka peknie a wtedy bym chyba umarla ze strachu. Chce sie z nim kochac, seks sprawial mi ogromna przyjemnosc, ale boje sie !!!! Pomozcie, czy mozecie zaproponowac jakies metody antykoncjepcji, albo jakos pocieszcie :

Gość Blueberry21
A moze sprobuj plastrow albo wkladek? ;) a jezeli dobrze poznasz swoj organizm ,to zauwazysz kiedy masz dni plodne.;) spokojnie zajsc w ciaze naprawde nie jest latwo;)

Gość anciapanciaxdka
dziekuje bardzo za dobre slowo. Niestety jaka kolwiek anty hormonalna odpada... teraz po tabletkach mam tak rozchwiane cykle, ze ciezko jest mi cokolwiek zauwazyc... niestety

Gość aquasef
Miałam ten sam problem przez 4lata jeśli okres spóźniał się 1dzień od razu płakałam i leciałam po test ciążowy, ale w końcu wzięłam się w garść i mam super dopasowane tabletki :) ale dużo zalezy od nastawienia. Niestety mi to zajęło 4lata ;/

Gość chasse do boku
Obserwuj się. Zapoznaj się z naturalnymi metodami, w necie jest mnóstwo info na ten temat, i współżyj z prezerwatywą tylko w prawdziwe, zaobserwowane dni niepłodne. Podwójne zabezpieczenie.