Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogaducha37

facet

Polecane posty

Gość zazuzizazuzaj
smieje sie kiedy jest ku temu powod a w tym temecie bylby adekwatny jak-poznasz glupiego po nie w pore smiechu jego. dlaczego? zrozumiesz jesli kiedys w komputerze swojego mezczyzny znajdziesz potrzeby ciala jakimi dzieli sie watkodawca. oczywiscie zrozumiesz moja powage pod warnkiem, ze bedziesz kochac tego mezczyne wiernie. eot ;)

Gość apifix
Zuzka...a ty znowu się napinasz i czemuż ciągle wałkujesz potrzeby ciała, jakobym rozumiał, że sama ich potrzebujesz, czyż nie? ...bo oprócz ciała w kobietach uwielbiam ambicję i iskrę do życia, wałkowanie o godności, unoszeniu czoła wyskoko trąci myszką... wiem co to codzienny obowiązek, ale między palcami przelatuje życie..

Gość zazuzizazuzaj
zycie przez palce przelatuje kazdemu na rowni i spieralabym sie czy temu kto bardziej zdaje sie byc spelniony nie szybciej aby(jako ze wszystko co dobre konczy sie jakby dwa razy szybciej)..ale to mysli na osobny temat. natomiast zycie celebrycji wyraznie dowodzi, ze mozna miec siedem zon/mezow, z ktorymi de facto nie pobiera sie najczesciej pod wplywem alkoholowego impulsu butelki burbona w lasvegas jak co poniektore z gwiazd, i nadal czuc pustke i niespelnienie, ktore stacza w coraz glebsze zbalazowanie, alkohol, narkotyki smierc. za stara jestem, zeby inaczej myslic ot po prostu. jesli sprobujesz przypomniec sobie swoje poczatki z ex partnerkami, to obstawiam, ze wiekszosc zaczynalo sie motylami w brzuchu a koczylo rozne, dlatego to o czym piszesz nie biore jako racjonalnego usprawiedliwienia dla ciebie[ jako powiedzmy ofiary zdrady, ofiary przemocy, ofiary znecania psychicznego]ale jako czysty przejaw znudzenia obecna partnerka i gwarantuje ci, ze z kazda nastepna bedzie podobie jesli nie tak samo, poniewaz taka jest haniebna lasciwosc naszego mozgu, no ale dla mnie.. zrobisz jak uwazasz. bez spinki. ;)

Gość apifix
Zazu, pewnie masz rację , ale...zawsze jest... ..chyba zbyt samotny jestem w związku, aby nie szukać... ...nie chcę ciągle kotwiczyć na mieliżnie, bo to ani piaszczysta plaża, ani burzliwe morze.... a czy znajdę...raczej nie.....choć mawiają, że nadzieja...