Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migdałusia :)

BŁAGAM o pomysł na prezent walentynkowy dla chłopaka do 50 zł, galeria handlowa.

Polecane posty

Jestem jutro umówiona z chłopakiem, będę przed południem w galerii handlowej, podpowiedzcie co kupić. Wiek:24 lata.

Gość kacha2811
portfel? jakas gra na xboxa?

Portfel to bardzo dobry pomysł, X-Boxa nie posiada

Gość kacha2811
bilety do kina tez moga byc :P

Gość e-konto
portwel, breloczek do kluczy od auta, jakis ciuch. a jesli cos drozszego to np zegarek, zloty lancuszek.

Gość inżynier serwisowy bann
Portfel to bardzo głupi pomysł i tylko kobieta może to wymyśleć. Jak nie potfel to skarpetki albo czapka masakra z wami. Weź mu kup nawet pendriva tylko nie w misie. Zegarek Krawat ALE NIE POTFEL potem się obrazacie bo nie nosimy waszego porfelika który kosztował pewnie z 50pln a nam się nie podoba.

Nie ma auta, więc brelok do kluczy od auta to dopiero przykry prezent. Portfel za 50 zł jest ok, sama noszę za 30 zł, pendrivów ma kilka. Ten portfel to dobry pomysł :) A jeżeli nie to te delikatesy, które lubi :)

Gość fdfd3534343
Ja gdybym miała kasę to kupiłabym mu skarpetki z napisem 'samiec alfa' :D

On niestety nienawidzi śmiesznych koszulek i innych części garderoby, bo lubi tylko ładne rzeczy :p

Nie, poduszka z zartobliwym tekstem dotyczacym ochoty na seks ;) i nie wiem, co w tym złego. Taki sam prezent jak skarpetki czy zapalniczka i tak samo bedzie używany, lepsze to niz mis albo lizak dla faceta :P a do folia na telefon bo ma ip i nie chce rysowac

wiecie co... Może taka jedna miała rację. Zawsze każdy prezent 100 150 i przez to same głupie baby spotykałem.

Gość niee wieeem
Ja swojemu kupiłam w zestawie bielizne do spania (dwie pary takich luznych bokserek), otwieracz do piwa bo cały czas mówił ze nie ma małego który leżałby przy łóżku :P i czekoladki lindt :)

Inżynier, przestań się tu dowartościowywać, nieudaczniku, tylko taki tępak, jak ty mógł wymyślić zegarek do 50 zł i narzekać na portfel do 50 zł... Zegarek do 50 zł to dopiero szajs.

Mój nie pije piwa, na pewno nie potrzebuje otwieracza w łóżku :p. Bielizny dużo mu już nakupowałam, więc portfel, albo delikatesy :P

nie dowartościowuje się bo nie mam czym. Ale tak sobie obiektywnie stwierdam że kiedyś ktoś miał rację i nie powinno się dawać zbyt drogich prezentów. A gdzie ja napisałem że zegarek za 50pln?

W temacie napisane jest prezent do 50 zł, zaproponowałeś zegarek.

a tak wogóle liczy sie gest, samo to ze ktos pomyslał by cos kupic a nie to co sie dostanie:P i niewazne ile kosztuje, liczy sie uczucie z ktorym sie daje. moj facet robi mi zawsze bardzo przemyslane i drogie prezenty...i nie wie o tym ze w sumie chcialabym zeby wpadl do domu z bukietem kwiatkow i rozowym słoniem z porcelany albo z czyms podobnie glupi ale kojazacym mu sie ze mna ha ha ha ha ha :D

Gość kacha2811
czyki ja wygrałam tzn mój pomysł :P :P: P

Gość pikabraaa
a co to sa te delikatesy?

Gość pikabraaa
Serio pytam, bo cale zycie myslalam, ze delikatesy to inaczej sklep spozywczy:o

Papryczki faszerowane, pesto, pomidory suszone w oliwie, mieszanka studencka, fajny ser, wino itp.

Delikatesy to też sklep spożywczy z towarami z wyższej półki :p

Gość pikabraaa
za 50 zl z tych rzeczy co wymienilas to moze kupisz jedna rzecz jesli ma byc z "wyzszej polki":o

Chyba masz wypaczone spojrzenie na ceny, pomidory w oliwie za 50 zł :o Chyba litrowy słój.

dla mojego faceta delikatesy to np. małże, ktorych ja nie cierpie fuuuuuuujjj, dla mnie delikates to jakis na prawde ekstra dobry ser :P albo wyszukana biała herbata...dla kazdego co innego. za 50 zł zeczywiscie za wiele sie nie kupi, 2 góra 3 rzeczy...ale jak sa dobrze dobrane i ładnie zpakowane to starczy:) ja bym sie bardzo ucieszyla z takiego przezntu :)

Gość pikabraaa
no tak sie sklada, ze suszone pomidory kosztuja ok. 30 zl za sloiczek 300gr:o chyba, ze masz zamiar kupic w lidlu, to wtedy nie pisz, ze maja to byc produkty z wyzszej polki:o

Gość anngellla
ja mojemu kupiłam słodycze, bo lubi:) bedzie na pewno uradowany na walentynki nigdy nie kupuje nic duzego, trwalego nawet. Prezenty typowo rzeczowe daje mu na urodziny, albo gwiazdke walentynki to taki akcent tylko idziemy tez do kina i w domku napijemy sie czegos i bedziemy siedziec razem, zrobimy dobra szame i bedziemy sie kochac. To nasz idealny wieczor on zapewne kupi mi kwiaty