Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackwhite

Bliźnięta

Polecane posty

Gość jackwhite

Zodiakalne bliźnięta jakie są i kto do nich pasuje ?

Gość illegal
moj brat blizniak ;) przed innymi gra, nie potrafi byc soba, ale ja go znam tez od tej prawdziwej strony ;):) i jest spokojny choc czasami go olsni i staje sie szalony w pozytywnym znaczeniu ale negatywnym tez, jest wybuchowy ,potrafi zwyzywać jest cierpliwy,poniekad wrazliwy , nie wiem co jeszcze

Gość jackwhite
to tak jak ja xd a jest zamknięty w sobie czy raczej towarzyski ? jest leniwy? może jest artystą ? robi coś wyjątkowego ?

Gość illegal
taak a ile masz lat? ;D Moj jest w okresie dojrzewania ^^ Najgorszy wiek. ma jakas swoja paczke i ogolnie ludzie go lubia ale sam do nich nie lgnie, to ja raczej jestem typem ze wszedzie mnie pelno. O i jest ambitny, choc czasami przejawia skrajne lenistwo ale to rzadko,lubi pomagac innym, rysować uwielbia i potrafi ,jakies tam osiagniecia nawet ma.

Gość jackwhite
17 :) tak jak ja ;) ale ja jestem dziewczyną :d

Gość illegal
jeszcze powiedz ze masz ferie i sie nudzisz ;) ja mam 18 skonczone ;)

Gość jackwhite
Mam ferie i się nudzę :D skąd jesteś ?; p

Gość illegal
skąd ja to znam.. :D pomorskie a Ty? ;D

Gość jackwhite
śląsk. na facebooku pustki to myślałam zeby tu wbić i jestem :>

Gość illegal
u mnie ktoś tam jest ale rzadko juz wchodze;] wiekszosc spi po melanzach a ja zdycham;D. i na tyle mi odbija, ze gram w farme na nk ;D

Gość jackwhite
Ja nk nie wiedziałam od kilku lat, atutaj to nawet spoko. tylko niektórym odpierdala i pytają 'jak robić loda' -,- niezłego musi miec tego kolesia xd

Gość bezprzesadyz
ja jestem spod bliźniąt, ja mam taki charakter że powiedzmy mam jakieś zdanie na temat ale jeśli będą różne czynniki wpływały na odmiane tego zdania to nagle z dnia na dzień mogę zmienić zdanie na ten temat o 180 stopni;p to głównie mnie charakteryzuje:P dla przykładu byłam z chłopakiem 3 lata, udawałam trochę swój charakter;)- to też się nam zdarza, nie byłam szczęśliwa w związku i tak cierpiałam aż pewnego ranka dostałam olśnienia i za telefon, dzownię do chłopaka i mówię: ja rezygnuje z tej znajomości chłopak był w szoku:)