Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieutulony w żalu

Marzę o rozpadzie związku mojej byłej i jej nowego gacha

Polecane posty

Gość jackwhitee
a najlepiej Pink Floyd - High Hopes ;)

Gość illegal
dzisiaj dosyc specyficzny dzien wiec mnie tez sie zbiera na wspomnienia ale nie mozna o tym myslec ;) najlepiej sie czyms fajnym zajac :)

Gość illegal
fajna nuta :)

Gość jackwhitee
Lub klasyk jak wolisz.. Led Zeppelin - Stairway to Heaven Jest geniusz!

Gość nieutulony w żalu
Może i są. Mieszkam w bardzo małej miejscowości. Tu juz wszystkie zaobrączkowane. A w siksach nie gustuję. Nie chcę się wiązać. Skrzywdziłbym taką dziewczynę tym, że bez przerwy porównywałbym ją z byłą - choćby w myślach. Niestety - miłość życia spotyka się tylko raz. I tak niesamowite szczęście mnie w tyłek kopnęło, że przeżyłem kilka szczęsliwych lat. Z nią. Ona też wariowała z miłości i zapewniała, że to na całe życie, na zawsze po grób. I co? Figa z makiem i bezsenne noce pełne rozmyślań i wspomnień.

Gość nieutulony w żalu
Uwielbiam floydów i zeppelinów :)

Gość jackwhitee
A tymczasem zostawiam was z myślami i wspomnieniami.. Nie warto się zadręczać.. Rozumiem, że cierpisz, ale nie warto rozpaczać i tracić życia.. mamy cholernie mało czasu. Idź z kolegami na piwo. Na pewno kogoś poznasz ;) Będzie dobrze. Życzę szczęścia i pozdrawiam Przyszła żona Jacka White :)

Gość to nie ten
30 x 2 albo coś koło tego 🖐️

Gość jackwhitee
Chyba na moment zostanę jeszcze. Po pierwsze masz internet,a w necie można spotkać milion genialnych osób, ale też milion ludzi żałosnych.. Myślę, że Ty nie chcesz na razie nikogo poznawać.. Zawsze tak jest.. chcesz BYĆ z nią w myślach, wspomnieniach i cierpisz z tego powodu, ale dla Ciebie ważne jest to, że myślisz o niej. POWINIENEŚ PRZESTAĆ! Bo nie będziesz zdawał sobie sprawy z tego jak długo to trwa.. Masz 30 lat stary nie jesteś, ale jeżeli będziesz tkwił w domu zamiast szukać szczęścia to, to się nie uda. JW

Gość jackwhitee
NIEULOTNY W ŻALU czy pomogłam Ci w jakikolwiek sposób ?..

Gość jackwhitee
A NA MARGINESIE.. miłości wcale nie spotyka się raz w życiu.. zobaczysz ;)

Gość illegal
ja tez bede sie powoli zbierać ;) jackwhite, masz rację ze czasu mało. Ja juz i tak sie z tym pogodziłam i w sumie moge sie z innymi normalnie spotykać ale i tak ta pierwsza milosc jeszcze mi w glowie siedzi ;) moze tez dlatego ze to sie z mojej winy rozpadło.A w przypadku autora to dziewczyna skacze z kwiatka na kwiatek (chyba tez zdradziła o ile dobrze przeczytalam wczesniej?) i nie jest warta nawet splunięcia,a i tak ma jakies zapedy masochistyczne :p jak przychodza mysli to mysl o tym co zlego Ci zrobila,powinno Ci przejść. W necie raczej bym na jego miejscu nie szukała, bo moze jeszcze bardziej sie pograzyc,a prawdopodobienstwo spotkania swira jest wieksze niz normalnej osoby ;) Ja tez mieszkam w malym,a raczej takim srednim miescie,cos jak Malbork. Nie macie jakis pubow itp?

Gość jackwhitee
dobrej nocy xd

Gość roland24
Mnie pomogłaś.@-}--

Gość jackwhitee
pubów ? w sensie.. ?

Gość jackwhitee
Roland - kolega, który pomagał spławić lodziarę xD Pomogłam ?

Gość jackwhitee
Pink Floyd (Wish You Were Here) FULL ALBUM polecam i dobrej nocy ;)

Gość nieutulony w żalu
Ja tam tylko marzę o rozpadzie związku mojej byłej i jej nowego gacha. Wiadomo, że nie liczę na powrót "marnotrawnej narzeczonej". Wspomnienia - wyłącznie miłe, poza ostatnim wspomnieniem - smsem na pożegnanie. Teraz tylko złość, gorycz, mordercze i samobójcze plany bez szansy na realizację. Pomogłaś :)

Gość illegal
nie wiem co ta piosenka ma w sobie ale sie w niej zakochalam :D wciaz molestuje replay xd http://www.youtube.com/watch?v=-I7jP4DTORk dobrej ' nocy ' wam ;D Jack pewnie sie jeszcze w ferie spotkamy jesli jestes stała bywalczynia ;P 🖐️

Gość nieutulony w żalu
Mieszkam na takim zadupiu gdzie nie ma kina i klubów. Do nielicznych pubów chodzi ta sama, niezmienna w przeważającej części męska klientela. W takich miejscach można po ryju wyłapać, a nie miłośc spotkać. Poza tym nie piję alkoholu. Taki dziwny jestem.

Gość illegal
ajj pominelam wpis. autor pisal ze mieszka w malym miescie dlatego zapytałam czy ma jakis pub do ktorego moglby pojsc kogos poznac .

Gość illegal
a gdzie mieszkasz jesli moge spytac? ;)

Gość nieutulony w żalu
Na Dolnym Śląsku. Nic więcej nie powiem.

Gość illegalll
chyba komus spodobal sie moj nick :o I tak w ogole to moze dziwna jestem,ale dla mnie to nie do przyjecia zeby konczyc jakas znajomosc czy zwiazek jednym smsem. Prostaczka z niej.Nie masz czego zalowac autorze

Gość illegalll
moze masz jakies wieksze miasto w okolicy? albo znajomi znajomych.. ;)

Gość illegallll
Na mnie juz czas.. powodzenia! i pa;)

Gość nieutulony w żalu
Największe miasto w okolicy ma 80 000 mieszkańców. Czyli też nie metropolia. Znajomi wypięli się na mnie bo nie piję, a przy spotkaniu wiadomo - jak tu nie wypić? Dziwak jakiś. Nawet jednego piwa? Też jest dla mnie nie do ogarnięcia zrywanie smsem. No ale stało się. Boli. Dlatego marzę by ona została rzucona w ten sposób. Chyba łagodnieję. Kiedyś życzyłem im obojgu śmierci w płonącym samochodzie. Jeszcze rok pobiadolę i może zapomnę. Prostaczka? Może... Ja też prosty chłopak jestem.

Gość illegallll
Znowu mi ktoś ukradł nicka.. gdybyś szukał kogos nowego to pamiętaj o mnie, mam 23 lata i jestem tu zalogowana jako whedif - taki nic nie znaczący zbitek liter :o

Gość nieutulony w żalu
Prawie uwierzyłem ;)