Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w polskiej tradycji

św.Walenty

Polecane posty

Gość w polskiej tradycji

przez stulecia był przede wszystkim patronem ludzi cierpiących na epilepsję i choroby nerwowe.

Też nie rozumiem tego ogólnego szaleństwa, bardziej teraz ludzie szaleją, że będą sami, niż na sylwestra. :)

To już taka przywara narodowa ,że się cudze chwali ,a swoim gardzi :o

Cześć iks :) Śledzisz mnie?:P Ja wiem, czy narodowa? Chyba bardziej ludzka, to nie zamyka się w obrębie jednej nacji.

Cześć, no pewnie ,że śledzę ,bo chcę Cię poderwać :classic_cool: Może i nie dotyczy tylko naszej nacji ale dla naszej jest szczególnie charakterystyczna ,co widać,słychać i czuć :D

Nie, wiem nie wącham obcych :P Ale w takim wypadku, to i tak święto dużej części społeczeństwa, bo większość ma nerwicę :P

Nie da się ukryć ,że nerwica jest powszechna i to w każdej postaci,a niektórzy rzucają się jak epileptycy :D

Gość vgjhbknm,
WomanInTheFog lata jak oszalala za bsa tam gdzie on, tam jest od razu ona i sie mizdrzy do wariata a tyle razy strzelil jej po ogonie ty kobieto nie masz wlasnego honoru?

iksik To fakt nie wszyscy:) Pomarańczko, chyba mnie mylisz z kimś ja nawet nie odpisuję na jego zaczepki. Chyba, że teraz jak rozmawiam z iksem, to tak naprawdę to jest BSA ?:P Nie mam zwyczaju latać za kimkolwiek mój drogi, a honoru obawiam się że mam więcej niż Ty będziesz miał przez całe życie :D

Zaręczam Ci ,że nie jestem jakimś bsa. Wpisy tego typu najlepiej ignorować. Widzę ,że pomimo twojej krótkiej tu bytności już masz swoich "fanów" :D

Gość vgjhbknm,
yhy nie latasz damo z honorem bawimy sie jak damy jak nie damy to sie nie bawimy

Haha, wolałabym nie mieć żadnych niż takich z manią prześladowczą:D Wychodzi na to, że teraz gdziekolwiek napisze to za kimś latam :D:D:D Iksik, a Ty obchodzisz ten dzień?:P

Nie, nie obchodzę albowiem dla mnie to wygłupy,które nie mają nic wspólnego z szacunkiem,a uważam ,że swoją drugą połówkę trzeba traktować wyjątkowo cały rok ,a nie od święta :)

W marcu też nie biegam jak stada facetów z bukietami i na cyku :D

Gość Uwolnić gumkę recepturke!
Miłość jest zakwalifikowana do chorób, więc akurat to dobry patron :D

Gość vgjhbknm,
u ciebie lada sklepowa nazywa sie biurkiem?

Gość yeeeessssss
Nie, nie obchodzę albowiem dla mnie to wygłupy,które nie mają nic wspólnego z szacunkiem,a uważam ,że swoją drugą połówkę trzeba traktować wyjątkowo cały rok ,a nie od święta xxxxxxxxxx hahaha i kto to mowi :D ten co wali w rogi zonke z kochanica i kochanice tez po nich wali:D

masz bardzo stare informacje ,no ale chora jesteś więc tylko z szacunku te twoje rewelacje olać można :P :D:D:D:D:D

Aha i prosiłem o coś ale skoro nie dotarło ,to ponawiam prośbę :p