Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca o radę

co zabrać do szpitala?

Polecane posty

A po co jej laktator brać? Jak będzie potrzebny to mąż przywiezie. W torbie powinno być minimum rzeczy.

Nie wiem czy ktoś już pisał, ale weź stanik do karmienia i wkładki laktacyjne.

Gość olk
W sumie racja ja wzięłam ,potem oddałam do domu a potem dzwoniłam ze ma mi szybko przywieść bo okazał się jednak potrzebny .

I weź sobie jakieś krzyżówki/tel. z netem/ gazetę bo jak masz dziecko spokojne to pierdolca z nudów dostaniesz.

Gość pytająca o radę
Też pomyślałam o tych krzyżówkach choć wątpię żebym miala na to czas bo mam taka rodzinę że wieść o tym że urodziłam bardzo szybko sie rozejdzie i zapewne całymi dniami będzie ktoś u mnie siedział. Jak nie mama to chłopak albo teście, jak nie oni to babcia albo któras z ciotek itd... A wieczorem pewnie będę wykończona po całym dniu i pójdę spać.. Lecz na wszelki wypadek lepiej mieć coś takiego...

Gość gutkowababak
stanik do karmienia i wkładki to chyba raczej podstawa;) poza tym majtki jednorazowe i siateczkowe - polecam Ci te Od BabyOno! Nie uczulają i sa naprawdę super, nie zzsuwają się, sa wygodne i komfortowe mimo wszystko:P

Gość toshka
Dziewczyny ja jestem normalnie w szoku! Ja rodzilam w Belgii i tutaj daja podpaski i majtki jednorazowe. Myja krocze, osuszaja. Nie ma mowy zeby przynosic cokolwiek. z domu czy to talerz czy widelec. A jesli chodzi o kapiel to nastepnego dnia pielegniarka zaproponowala mi wykaoac corke. Ciuchy oczywiscie wlasne. Ciesze sie ze nie urodzilam sie w Polsce oraz ze nie rodzilam.

Gość Myszatakatka
Cóż takie mamy realia.... Pewnie jeszcze wiele spraw można by przedyskutować...