Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy samochod dla kobiety

co myslicie o daewoo matiz rok 2000?

Polecane posty

silnik 800?

Gość mam takowy od nowości
niestety zaczyna się sypać :( Ale póki co jeździło się bardzo dobrze

wacham sie miesy matiz, yaris lub polo, moze ktos cos poleci?

w maitza az wstyd wsiąść, moj ojciec mial takowego, akwarium w 3 dupy, wolalabym yarisa, a polówka to ktora??ta stara?? jak ta stara to najlepszy jest yarisek

Gość prawictwo pospolite161
a ile masz pieniedzy auto ?

wacham sie miesy matiz, yaris lub polo, moze ktos cos poleci? rzecz w tym ze te auta maja rózną cene wiec twoje wahania mnie troche dziwią .. Yaris z 2000 roku to koszt 12 tys zł , matiz z 2000 około - 5 tys zł

Gość gdbngghh
Z tych trzech wybor w miare latwy ale zalezny od preferencji. Kobieta patrzy raczej na estetyke lub ma nawalone ze czyms juz jezdzila i innym nie umie. Ale do sedna. Zakladam ze malo jezdzisz. Wiec z gory odrzuc silniki diesla. W matizie jest tylko benzyna. Takie auto kupisz najtaniej w podobnym roczniku do konkurentow. Auto raczej malo awaryjne i tanie w naprawach. Jednak jakosc materialow i wykonczenie pozostawia wiele do zyczenia. Polo nawet z kultowym 1.9 tdi jest jakas opcja. VW daje najwieksze mozliwosci wyboru. Ja bym szukal 1.6 benzyna z klima i elektryka. Awaryjnosc niska koszta przystepne pelno zamiennikow. Yaris najbardziej kobiece auto. D4D odrazu skresl przy awari ukladu paliwowego przeklniesz dzien zakupu tego auta. Ale benzynowe silniki juz beda fajne i odwdziecza sie niska awaryjnoscia. Ale jak cos trzeba rzadko zrobic to ceny czesci sa wyzszr niz u konkurencji. To tak krotko.

nie ma czegos takiego jak kobiece auto .. To takjakby powiedzieć najbardziej męska szminka z tych 3 jest ta niebieska .. Kazde auto jest męskie i to niezaleznie jak wyglada . Wszystkie dzialaja na tej samej zasadzie ..

Gość gdbngghh
yaris jako auto najpopularniejsze z tych trzrch choc by modeli. To bylo sednem. Pasi

Gość pierwsze auto dla kobiety
a to nie jest tak, ze osoby, ktore dopiero ukonczyly kurs nie moga jezdzic samochodem z silnikiem powyzej 1.4?

Gość a ja mam polo z silnikiem
1.0 i nie zamieniłabym go na żadne inne. To moje pierwsze auto, które zakupilam chwile po zrobieniu prawka. Jeżdżę głownie po mieście, ale również zdarza się mi wyruszyć w trasy dłuższe ok. 200km i działa bezawaryjnie, póki co odpukać. Jedyna wada-zamarzające zamki zimą, ale to do przejścia.

to zalezy ile masz pieniedzy na samochód .. JAk podałem wczesniej matiz z tych 3 bedziej najtanszy

twój problem polega na tym ze porównujesz samochody o zupełnie innych cenach .