Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasti

brak jednego dziecka w moim śnie

Polecane posty

Gość Kasti

witam. Meczy mnie cały czas jedna rzecz, a mianowicie moje sny w których ciągle widzę jedno ze swoich dzieci, natomiast drugiego nie ma w żadnym z nich i właśnie ten brak drugiego dziecka, a obecnosć pierwszego mnie martwi. Czy ktoś z was miał podobnie, nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Czy powinnam martwić się o syna(dziecko którego brak we śnie). Gdzie szukać odpowiedzi, tylko proszę bez wróżek bo w to nie wierzę.

Gość fhbadn
Tak, jak bardzo ci zależy na tym aby drugie dziecko pojawiało sie we śnie, powinnaś się tym zamartwiać nieustannie. Sny są odzwierciedleniem naszych myśli w dzień. Jak się soldnie pomartwisz na bank drugi dzieciak, pojawi się we śnie.

Gość barnej
to znaczy, że drugiego nie kochasz i chcesz, by zniknęło z Twojego życia. Obwiniasz je za coś, ale nie chcesz się przyznać.

Gość Kasti
właśnie że kocham drugie, był moim pierwszym dzieckiem życie bym za niego oddała. fhbadn może masz racje, tyle że właśnie wydaje mi sie że jestem nad opiekuńcza.

Gość Arion
Kasti , do snów należy podchodzić z pewnym dystansem, ludzi którzy mają prorocze sny jest niewielu, natomiast są zdarzenia że jeden sen w życiu człowieka sprawdza się całkowicie i stąd wiara w sny. Jeśli w Twym śnie brak jednego dziecka, nie musi oznaczać że dla Ciebie jest mniej ważne, wręcz przeciwnie, co potwierdziłaś. Ja ze swej strony zalecałbym zachowanie ostrożności przez Twoje dzieci w okresie kilku dni. Arion, bioenergoterapeuta-jasnowidz.

Gość Kasti
Arion dziękuje bardzo będę mieć to na uwadze. Przeszło mi jeszcze przez myśl coś takiego, że po prostu córkę widzę w snach, dlatego by zwrócić na nią większą uwagę w rzeczywistości, bo niestety czasem mam wrażenie, że syna faworyzuje bardziej. I te sny mogą być oznaka tego że mam poświęcać więcej uwagi córce.

Gość Arion
Kasti. Matki zazwyczaj więcej uwagi poświęcają synom, tak to już jest. Natomiast, zwracaj uwagę żeby zbytnio nie oddalić się od córki , bo powroty do poprawnych relacji są bardzo trudne. Życzę WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Arion.

Gość Kasti
Arion Dziękuję bardzo, wezmę sobie Twoją radę do serca :)