Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiu1986

kiedy można dziecku zacząc dawac chrupki?

Polecane posty

Gość asiu1986

kidy niemowlakowi mozna dawac cos do pochrupania? moja córka ma 6 m-cy i dwa ząbki na dole. Mogę juz dac jej np. chrupki kukurydziane lub wafelki ryżowe? A może coś innego polecacie?

najlepiej chrupki kukurydziane, tzw. flipsy. pamiętam, że mój wafelka ryżowego to cały kawał pakował do buzi i się krztusił. dobre też są biszkopty bo wręcz rozpuszczają się w buzi.

Gość hmm....hmm...
jak dla mnie chrupki kukurydziane możesz

Gość Dziaiadziaka
pewnie ja małemu daje te chrupki po 7 msc i te wafelki ryżowe jabłkowe lub jagodowe to od 6 msc a teraz ma 9 msc i daję juz normalne chrupki kukurydziane i biszkopciki do rączki i zajada

Gość asiu1986
bardzo Wam dziękuje :) w takim razie dam córce chrupki, niech cwiczy gryzienie :) o biszkoptach nie pomyslałam, tez kupię :)

jasne! najlepsze sa takie długie, sprawdź czy nie ma soli bo niektóre mają w składzie. Takie długie biszkopty podłużne dzieciaki też bardzo lubią.

jasne! najlepsze sa takie długie, sprawdź czy nie ma soli bo niektóre mają w składzie. Takie długie biszkopty podłużne dzieciaki też bardzo lubią.

ja przed chwilą przeżyłam koszmar. Trzymałam syna na kolanach , on jadł pierwszy raz biszkopta, z tych długich i mimo, że robił to pod moją kontrolą strasznie się zakrztusił :-( chyba lepsze są te okrągłe bo te długie się kruszą. Pierwszy raz mi tak płakał