Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem..aco mi tam

Powiem wam dlaczego ludzie obchodzą tzw. walentynki

Polecane posty

Gość powiem..aco mi tam

1. Są debilami, przygłupami, szarą masą na ktorej mozna i trzeba zarabiac a potem ukatrupić na raka 2. Chcą sie wyruchac. Facet daje kwiatki, ciastka, funduje kino i oczekuje kopulacji

chyba cala noc nad tym myslales?Moze warto odmienic sobie codzienny dzien, a nie tylko krupnik, kotlet schabowy , ziemniaki i lezenie na kanapie z pilotem w reku .Moze co niektory Pan zmuszony jest choc w tym dniu stac sie mezczyna z polotem . Kto nie chce niech ten dzien spedza , jak kazdy inny.

Prawda boli ;) ? Jeśli chodzi o Jobsa to szanuje go za to co osiągnął, ale nie lubie appla samego w sobie. Prawdziwie zakochani mają walentynki codziennie

alez dzis zlosc i frustracja w tobie :-( usmiechnij sie i zyj , jak ci wygodnie .Innym pozwol robic co chca i jak chca.

Gość z tego samego powodu z jakiego
obchodzą imieniny, urodziny, boże narodzenie, sylwestra itd mają mało czasu, są zabiegani, w ciągu roku zapominają o czasie z bliskimi, okazywaniu im uczuć. to są daty które "powinno się" uczcić i wtedy mamy poczucie dobrze spełnionego obowiązku, "no skoro dałem jej kwiaty na walentynki czyli ją kocham" gdy cofamy się myślą do przeszłości mamy tendencję do wspominania "ważnych" dat, więc za 10 lat nie będziesz pamiętał że 21 stycznia byłeś z przyjaciółmi na fajnej imprezie, 26 spotkałeś się z dawno niewidzianą przyjaciółką, a 3 lutego pojechałes na kilka dni do rodziców, ale przypomnisz sobie że 14lutego siedziałeś na kafe, że 31 grudnia 2012 pracowałeś, że 24.12.2012 byłeś chory a w Twoje urodziny np. nikt nie miał czasu i nie miałeś imprezy itp

Gość fiRanka.01
Zauważyłam, że dziewczyny traktują Walentynki jako jeszcze jedną okazję w roku do wydębienia prezentu od łosia. Nie mniej ważny niż prezent jest DZIEŃ PO. Wtedy to Nasze Walentynki od niechcenia pytają swoje koleżanki/rywalki na rynku, co dostały od swojego Misia, To wbrew pozorom, bardzo ważne pytanie. Kurcze robotę mam. Dopiszcie ciąg dalszy.