Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dari28

dlaczego?

Polecane posty

Gość dari28

Jak myślicie: dlaczego osoby, które w dość późnym wieku ( np 25+) nie mają za sobą żadnych doświadczeń seksualnych są uważane za gorsze od innych?

dlatego ,że głupole nigdy nie polubią osób z innymi niż oni przekonaniami :)

Gość dari28
tu nie chodzi o przekonania, tylko o doświadczenie ( życiowe).

Gość coś w tym
jest :)

ale dzis sobie glowe zaprzatasz niepotrzebnie, zamiast cieszyc sie dzisiejszym dniem i postarac sie o swoja Walentynke . I co to za doswiadczenie, ktorego nie mozna nabyc po 25+ zycia?

No niestety nie przezcytałaś ze zrozumieniem :o Trudno :classic_cool:

Gość Czerwony_Baron
dari28 A Ty tez zaliczasz się do tych osób, skoro pytasz?? x x A co do pytania, to sadzę, że po prostu na kafe są wyjątkowe takie anty nastawienie. A tak na serio nawet jak by ktoś uznała, ze przez to jestem gorszy to niech się odwali;/

Gość dari28
xyed: pisałeś o przekonaniach przecież, mi chodzi o doświadczenie. wiem, że coś w tym jest. Chodzi mi tylko o powód ( dlaczego tak jest)?

Gość dari28
czerwony baron: należę do tych osób. Nie tylko na kafe jest takie nastawienie, w realu też, niestety.

Gość białek,tleniona
ha, niech te osoby żałują że nie mają doświadczeń, ja miałam jednego łosia przez 20 lat, nie miałam zielonego pojęcia co to sex i czerpanie przyjemności z niego, myślałam że to przykry obowiązek,że wszyscy tak maja i to normalka,i co mi przyszło z tego że nie miałam doświadczeń? lata lecą lecz teraz nie zamierzam rezygnować z przyjemności (bez desperacji i przesady) ale okazje czasami nalezy wykorzystywać byle z głową

Och dziecko :o widocznie inni są PRZEKONANI co do tego ,że seksu należy posmakować już po 15roku zycia ,a nie po 25 więc innych uważają za takich ,jak piszesz. Zrozumiałaś??

Gość białek,tleniona
i nie są gorsze, możesz byc z tego dumna, rzecz w tym co daje ci poczucie spełnienia, ciągłe zastanawianie się dlaczego tylko cię zmęczy, wrzuć na luz i nie zastanawiaj sie nad tym , madry nie zapyta a głupiemu i tak nie wytłumaczysz

Gość kuhyfsa
hjhgfrds

Gość Czerwony_Baron
dari28 Wyjaśnię najprościej, jak się da mój punkt widzenia. Patrząc na różne epoki w dziejach ludzkości zawsze krytykuje się to co jest w mniejszości, co nie jest na topie. Teraz na pewno nie są czasy abstynencji seksualnej, bo jest nastawienie, ze jak się tego nie robi, to jakaś strata i w ogóle, jak ta osoba może żyć. W sumie masz racje,w realu też tak jerst. Po prostu takie czasy, a zawsze tak było, ze krytykuje się nastawienie mniej popularne. Pomijam Młodą Polska i dekadentyzm, gdzie krytykowano wszystkie wartości;/

Gość dari28
białek: jestem facetem, ale dzięki :) Ja nie mam takich przekonań, że należy rozpoczynać współżycie po 25rż, to raczej życiowa nieudolność...

Gość dari28
czerwony baron: nie wszystkie, bo sztuki i nastawienia antymieszczańskiego już nie :)

Gość kuhyfsa
kkjhgfdss

Gość hjgjhfgfhgdfg
bo marnuja sobie zycie a z wiekiem bedzie im coraz trudniej kogos znalesc szczegolnie kobietom

Gość prawiki są tutej
Marnują sobie same. Przecież to częstokroć nie od nich zależy.