Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olka.28.

ZABLOKOWALI MI KONTO NA ALLEGRO!

Polecane posty

Gość ciekawajakdiabeł25
a dlaczego zablokowali? Nie płaciłaś, oszukiwałaś? Za co konkretnie?

Raczej nie sprzedaję na allegro i nie bawię się w wystawianie komentarzy. Założę nowe konto nie będe sie nikogo prosić ani też czekac na odblokowanie mi konta! Jedyne czego mi szkoda to mój orginalny nik pasujący do mojej osobowości!

Gość ewrerry
kevin weź spier dalaj prostaku :D ty obrzydliwy zalosny prawiczku co tylko wali konia i siedzi na forum dla KOBIET ty cioto zniewiesciala, ty gownojadzie

Wiecie jak to jest i niech mi nikt nie ściemnia że jest inaczej. Robicie czasami zaupy i rozmyślacie się w połowie a czasami zapominacie o czymś i po miesiącu odwiedzając konto dowiadujecie się o ostrzeżeniach. A czasami nie chce wam się czytać wszystkiego dokładnie i z przykrością stwierdzacie że daliście się nabrać po czym rezygnujecie ze sfinalizowania transakcji. Dla mnie zakupy to relax i nie zamierzam się przy tym spinać nawet jeśli mam ponosić tego konsekwencje:P

Gość ciekawajakdiabeł25
Rozumiem wszystko. Zawsze można zrezygnować z transakcji tylko, że z klasą a nie udać, że niczego nie było. To takie dziecinne. A Ty Olka już 28 na karku...

Nie jestem żadnym pravikiem ani inną cnotką na kafeteri jest sporo użytkowników sprawdziłam to kiedyś przeprowadziłam test prześłedziam wasze IP adresy i nie zastanawiajcie się jak to zrobiłam bo mam swoje sposoby.

Oj zdziwiłbyś się A nie chce mi sie już prosić o nic bo nie ma ochoty na czytanie wiadomości zwrotnych o treści:nie trzebabyło kupować! Zlewam to niech sobie każdy sam ustali ile daje czasu na zapłatę a potem niech sobie robią z tym co chą.

Gość ciekawajakdiabeł2555
na kontakt jest 7 dni a nie ile sobie każdy ustalił... Podaj mi swój login na allegro - dodam Ciebie do Czarnej Listy - żeby takie gówno jak Ty nic nigdy u mnie nie kupiło!

Gość córka Ania będzie dumna
za parę lat.

Gość pewnie kradłaś i dlatego
ale obciach

Gość masz rację ja też sprzedaję na
allegro. Odkąd podnieśli cenniki nie idzie opłacać prowizji - ludzie tacy jak Olka powinni być banowani dożywotnio. Za takich debili traci się czas. Ale dobrze, że ją przyblokowali - allegrowe dzieci trzeba tępić.