Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambambim

kto ze mna poplacze ?

Polecane posty

Gość bambambim

Jestem zajebiscie przygnebiona chociaz teoretycznie dobrze sie stalo. Ale fakt faktem sie odzywa cos we mnie i to w taki dzien :(

Gość Hitman 5
co się stało - nie mów mi że to z powodu walentynek....

ja moge do 12 ej z toba polakac, potem musze isc na spacer z pieskiem .A moze nie warto plakac , co sie stalo? Chcesz pomowic , czy tylko placzemy ?

Gość bambambim
Cos ty, rozstalam sie z facetem i dlatego. Niby powinnam sie cieszyc, bo mial troche poprzestawiane w glowie, ale wraz mnie czasem nachodzi

Gość bambambim
zostalam oskarzona o zdrade w totalnie absurdalny sposob. sami byscie sie usmiali, a na dodatek jeszcze dostalam z calej sily w twarz. chory czlowiek musze miec sile, chociaz czasem dopadaja mnie te chwile slabosci

Gość Hitman 5
jak to z ta zdradą było......

Gość bo zawsze tych których kochamy
usprawiedliwiamy ;) a z czasem złe wspomnienia ulegają zatarciu

Gość bambambim
szlam z kolega po ulicy. koniec zdrady

Gość Hitman 5
tylko kolega to był ........

Gość bambambim
tylko

to faktycznie chory osobnik .Jeszcze damski bokser -najgorszy sort faceta .Dobrze , ze sie rozstalas.Jednego problemu mniej , a z reszta uporasz sie .Czas Kochana.A lzy pieknie wplywaja na oczy.Bardzo blyszcza wtedy i sa zabojczo piekne . Napisz co z ta zdrada , co on wymyslil?

Gość Hitman 5
jasne i o takie coś by tak zrobił...może jest jeszcze coś o czym powiedzieć nie chcesz

no to jeszcze glupszy , niz myslalam.Co ty bys z takim idiota za zycie miala .Brawo , ze rozstalas sie .Teraz bedzie tylko lepiej . Cierpliwosci tylko troche :-D

Gość bo zawsze tych których kochamy
Hitman 5, a Ty co kolejny taki jak były autorki?

Gość bambambim
Dokladnie bylo to tak, ze wczesniej mocno sie poklocilismy (z jego winy). Gdy wracalam od kolezanki spotkalam kumpla i poszlismy razem do sklepu. Minelam sie ze swoim niemal pod tym sklepem i powiedzialam "jak chcesz to chodz z nami". Zachowalam sie chlodno tylko dlatego, ze wczesniej polecial ze mna w kulki i zrobil jedna rzecz, o ktora prosilam, zeby jej nie robil i bylam wsciekla, a on to tak odebral

Gość bambambim
oczywiscie potem czekal na mnie w klatce, rzucil sie na mnie z lapskami i nawyzywal od najgorszych szmat. wczoraj wpadl do mnie do domu ponownie i z calej sily walnal i nawyzywal. masakra

no to on jest psycholem, musisz zadbac o swoje bezpieczenstwo, bo moze zaczaic sie w ciemnym zauku i skopac cie .Powinnas moze zglosic to na Policje?

Gość bambambim
Eleene jezeli on nie da mi spokoju to chyba tak zrobie

Gość Felth
Przykra sprawa a jeszcze gorzej ,że w walentynki ...... no cóż nie tylko ty dziś zerwałaś ,no ale fakt faktem nie dostałem w twarz . Ja nigdy nie udeżyłem kobiety a ten kto udeża to wedł. mnie to słaby ....... uszka do góry są inni ;)

Gość bambambim
dziekuje, ze mnie wspieracie :) jest mi troche latwiej

Gość Felth
Widzisz ja mojej byłej uświadomiłem dziśaj ,że dobrze wiedziałem otym ,że spotyka się z typem ,zktórym ją zapoznałem...... No to powiedziałem jej jak w tym kawałku paktofoniki do zobaczenia dobranoc no wakżdym razie coś w tym stylu :P

powiem Ci jedno : niedobrze ze takiego drania wybralas , ale dobrze, ze to sie okazalo juz teraz.Gorzej byloby gdybys byla zona i miala z nim dziecko. Wtedy trudno wyplatac sie z takiego toksycznego zwiazku.Teraz musisz byc konsekwentna, bron boze nie dac sie przeblagac, wychodzic , jak jest widno i wracac z kims ewentualnie po zmroku. Takim psycholom nie mozna wierzyc. Zamiast plakac , moze skup sie na opracowaniu taktyki , jak najmniej bezbolesnie przejsc jego agresje teraz . Nie placz , swiat jest za piekny , by dzis sobie serce niszczyc przez takiego chama . Uciekam ,bo piesio czeka. Pozdrawiam cieplutko.

Gość bambambim
no wlasnie sek w tym, ze mam z nim dziecko. dobrze, ze do slubu nie doszlo

Gość bambambim
poiwiedzial mi jeszcze, ze przyprowadzi swoja nowa dziewczyne. zastanawiam sie czy specjalnie tak mowi czy naprawde kogos sobie znalazl