Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Milejjdi

Które z poniższych przedszkoli byście wybrały?

Polecane posty

Gość Lady Milejjdi

Mam dylemat w kwestii przedszkola. Są one prywatne, wiec możemy sobie wybrać...żadne nie jest idealne ale jakbyście wybrały jedno to mi może pomozecie, ja jestem zielona bo to pierwsze dziecko i pierwsze decyzje. 1. Przedszkole blisko, fajne sale, mile panie, zdrowa żywność, sale są dość duze i jadalnia osobno. Cena przystępna. Dziecko powtarzałoby grupę ponieważ są 3, a idzie na 2.5 roku, czyli zmiana po roku pani prowadzącej i części dzieciaków.kiepskawy plac i dojście do przedszkola. 2. Przedszkole też blisko, urocze opiekunki i dyrektorka, jedzenie niezbyt zdrowe (widzialam), trochę za ciasne i za małe sale jak na 20-osobową grupę, przedszkole przestarzale, ceny normalne,podejście do dzieci - pomagają ubierać, karmić, śpią ile chcą. kiepski plac. 3. Przedszkole wizualnie idealne - duże sale, świetne zabawki, fajne babeczki, dobre jedzenie, fajny placyk (mały, ale dobrze wyposażony), opiekunki miłe, wymagają większej samodzielności juz od dzieci, niestety jest kawalek i mamy dojazd...ceny wyższe ech, sorry ze sie rozpisuje ale dajcie znakk//

Gość Wybrałabym nr 1 bez wahania
NR 1 - zdrowe zywienie to u mnie nr 1 :)

Gość Lady Milejjdi
Dziewczyny dziekuje jesli chodzi o panie to zdecydowanie numer dwa takie jakies urocze były...waham sie, bo boje sie tej zmiany grupy po roku...uwazacie ze to nie takie zle?

tak samo, numer jeden, ewentualnie trzy, ale dojazd np w moim przypadku bylby średnio fajnym pomyslem, bo biorać pod uwagę korki i zostawianie dziecka na 4 godziny, nie wiem czy zdążyłabym wypić kawę w domu i ejchać z powrotem..

Lady Milejjdi dziecko szybko się zaaklimatyzuje. Moim zdaniem to nawet lepiej dla niego - nie będzie małym dzikuskiem, od małego przyzwyczai sie do poznawania nowych ludzi :)

Gość gdjkl
2. panie pomagają dziecku. 3 latek nie wszystko zrobi

Gość gdjkl
no i dziecko ma lubić opiekunki.. w końcu cały dzień z nimi będzie. wiec 2

Gość Gioloikolo
myślę, że te opinie o paniach to pewnie na podstawie jednej wizyty, wiec tak naprawdę dopiero po czasie będziesz wiedzieć czy te urocze panie są nadal takie urocz.e.różnie bywa, ale teraz jest tak że naprawdę przedszkolanki starają się i chcą mieć super układy z dziećmi - przecież to nie tylko dla dzieci ale i dla ich dobra i wygody!! ciasne salki to nie jest suer pomysl, dziecko sie umęczy po kilku godzinach, maluszki są głóśne, dobrze jak jest jednak trochę miejsca...no i to, że jest osobno jadalnia to gigantyczny plus!

Gość Gioloikolo
pierwsze wrażenie też się liczy...intuicja moze ci podpowiedziala ckolwiek

ja bym wziela to ktore bedzie czyste schludne i przyjemne :-) jak wszystkie takie są, to zrób losowanie :-)