Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieszczęśliwieZakochana

Wczoraj wieczorem zostawił mnie facet . . .

Polecane posty

A dziś walentynki. nawet nie wiecie jak mi smutno :(

czy ten przereklamowany dzień naprawdę tak wiele zmienia?

Gość megii88,.
podał jakiś argument?

Miał niby kilka powodów ale ja mam wrażenie że to tylko taka przykrywka może znalazł inna. eh tak naprawdę nie obchodze walentynek itd ale przez to co się dzieje . wszędzie zakochani itd to człowieka szlag trafia

Gość ja bym mu pomogła
a gdyby to był dzień strażaka to czułabyś się lebiej?

Gość megii88,.
mój facet ciągle w pracy i też walentynki obchodzę sama.. wieczorem wraca i znowu w trase.. taka praca;/

Gość ixyyyyyyyyyyy
wolalabys zeby cie zdradzal ale byl z toba? lepiej, ze tak sie stalo przynajmniej oboje sie nie meczycie bo skoro odszedl tzn, ze to nie bylo to troche pocierpisz a za jakis czas zapomnisz o nim i tyle

Gość ja bym mu pomogła
ja piersziele:D:D Wam nawet jak podać powody to myślicie zawsze, że to tylko "przykrywka" kobieto zrozum byłaś do bani i tyle lepiej przyjmij do wiadomości to coi ci powiedział to może jest jeszcze szansa dla Ciebie

Taa, ta presja otoczenia, wszyscy z udawanymi uśmiechami i pochowanymi po kieszeniach rachunkami za to całe badziewie które niosą "z dobrego serca". Ale olej to. Ta cała pompa jest tylko po to aby tego fajansu najwięcej sprzedać. Włącz sobie jakiś film, byle nie o miłości.

Wam nawet jak podać powody to myślicie zawsze, że to tylko "przykrywka" x x To swoją drogą. Kobietę zapytasz czy ma sól to będzie myślała że to aluzja do tego że kijowo gotuje. Kobiety szukają drugiego dna zamiast fakty tłumaczyć jak najprościej

Dla mnie to nie ma znaczenia czy spędze ten dzień sama czy nie. ale on mnie zostawił tak po prostu . . zranił a obiecał że tego nie zrobi

I już podszywy się rzucają zostawcie mój temat w spokoju

"Dla mnie to nie ma znaczenia czy spędze ten dzień sama czy nie. ale on mnie zostawił tak po prostu . . zranił a obiecał że tego nie zrobi" x x czysta naiwność. Czy serio tak łatwo kobietę zbajerować? naobiecywać kilka pierdół i już? czy kobiety same się nie zastanawiają czy coś jest realne czy nie a jedynie bazują na obietnicach? x x zdziwiona że obiecał że nie zostawi a zostawił. czyli wg ciebie skoro obiecał to już zawsze powinien być z tobą chyba że go sama rzucisz? i serio w to uwierzyłaś?

Ok rozumiem nie chce być ze mną to po co mi to mówił. to nie jest tak że uwierzyłam w to że będziemy już razem do końca świata. zresztą brak mi słów by to opisać . .

Co za frajer... za przeproszeniem. Kto zostawia dziewczyne przed walntynkami, trochę to dziwne mógł zrobić to także tydzień przed a czemu akurat dzień przed? hm.. może nie miał na prezent? ;p Nie no żartuję. Ale bardzo Ci współczuję. nie jest Ciebie wart. Nawet nie wie co tracii!

Gość Cała prawda o
NieszczęśliwieZakochana A dziś walentynki. nawet nie wiecie jak mi smutno - Właśnie dlatego, że dziś walentynki, to cię zostawił. Poszedł na randkę z inną.