Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5hjgfjfgj

ZAWISTNE BABY-RÓŻNE TYPY

Polecane posty

Gość 5hjgfjfgj

1.chude plaskacze bez cycek i tyłka zazdroszcza sexownym laskom i zeby im pocisnać piszą ze jak laska ma rozmiar 70 DD to jest maciora a one są sexowne i szczupłe:o 2.grube lochy zazdroszczace tym z plaskimi brzuszkami i idealnymi kształtami klepsydry same piszą o sobie ze mają kobiece kształty-co jest śmieszna bo kobiece kształty to piersi i pupa a nie jak w ich przypadku opona na brzuchu i podgardle co więcej pisza o sobie ze są lepsze włóżku(?) 3.blondynki bez brwi i rzes z włochatym całym ciałem którego nie gola bo myśla że jak coś jest biale to nie widac cały czas jadą po ślicznych brunetkach i prowokują do potyczek 4.wielkie guliwery zakładajace tematy ze wysokie sa lepsze niż niskie tak jak ktoś lubi wielkie stopy i łapy jak szpadle:p 5.niskie karakany 150 cm twierdzą ze małe jest piękne 6.te z obrzydliwymi cipami motyl twierdzą m podszywajac sie pod meżczyzn że cipa motyl daje większe doznania (że niby ten flak to przedłużona łechtaczka chyba)i ze wizualnie to jest piekne a jak ktoś woli buleczki to jest pedałem:o nawet nazwa mowi ze wargi mniejsze maja być mniejsze niz większe a operacyjnie to się usówaa własnie te wystajace flaki bo nigdy nie było na odwrót że ktoś sobie przyszył jakies flaki nawet dr.SZCZYT mówil ze motyl to PROBLEM,WADA

Gość pani nikt
ciekaw jestem do ktorej z wymienionych kategorii ty sie zaliczasz autorko. znasz pojecie projekcji?

Gość qeeqewt44409
hahaha zgadzam się!

Gość 5hjgfjfgj
jestem facetem pisze to co obserwuje

Gość 5hjgfjfgj
i jeszcze dodam ze wszystkie paszczury

Gość sama jesteś zawistna skoro
nie potrafisz napisać niskie, chude, z niewielkim biustem tylko stosujesz te wszystkie piękne epitety🖐️

Gość wacekciachijajkateż
paszczury siedza cicho bo własnie w innych tematach wylewaja na laski wiadro pomyji:o

Gość 5hjgfjfgj
szkoda z,e nie spojrzysz na siebie zacna chrabianko gdy wyzywasz super dupeczki i xle im zyczysz:p

Gość pani nikt
facetam lat 15? haha dobre czy moze skrzywionym w muniu informatykiem wychodowanym na photoshopie?

Gość pani nikt
facetem lat 15? haha dobre czy moze skrzywionym w muniu informatykiem wychodowanym na photoshopie?

Gość lykclykcy
jasne jestes facetem, po stylu pisania widac wlasnie ze jestes wredna baba ktora sama strasznie sie interesuje wygladem innych kobiet. Jestes jedna z tych co na ulicy mierza takim zabojczym wzrokiem od stop do glow i oceniaja, porownuja sie. Nie masz innych zainteresowan w swoim zyciu szkoda mi takich jak Ty.

Gość 5hjgfjfgj
zapomniałem dodać o zazdrosnych szmatach którym ktos mowi prawde w oczy a one zjada takze go pisząc ze ma 15 lat jest pravikiem ma małego i zapewne jest niski:p

Gość kdshfjf
ja sie zgadzam z autorem ;p są takie baby. sama jestem blondynką, która ma dużo włosów na rękach- mega jasnych. ale naprawdę ich nie widać. dopiero, gdy mam gęsią skórke to widać ile ich jest :D ale najzwyczajniej w świecie boję sie je golić. a co do cipki.. mam własnie motyla :D nie jest to najpiękniejsza cipka na świecie, ale własnie nie podobają mi sie te niby bułeczki :P jakoś mam do nich odrazę. przyzywczaiłam sie do mojego defektu jak to określił dr. Szczyt, ale nic już nie poradze :p ale co do reszty... o tak.. niektóre są tak zawistne. szczególnie karakany 150 cm :D chociaz mam nieco ponad 160cm, więc tez jestem niska. ale nadrabiam fajnym tyłeczkiem. cycków mi niestety brak. ale gdy widzę seksowną panne z krągłościami to jej pozytywnie zazdroszczę i po cichu chwalę. CO O MNIE MYŚLISZ AUTORZE? też jestem zawistna twoim zdaniem :p?

Gość DR.SZCZYd
tak w mojej klinice często przyjmuje przypadki pan z defektem w postaci rozrośniętych warg sromowych mniejd=szych niektóre siegaja nawet do kolan zapewniam nadanie narządom rodnym normalnego wygladu zainteresowanych prosze o kontakt z tvnstyle

Gość pani nikt
mam 9 kg nadwagi, zmarszczaki, siwe wlosy, celulit i rozstepy, brak mi trzech zebow i uwierz mi.. nikomu niczego nie zazdroszcze tak jak to opisujesz, ale zeby zrozumiec moja akceptacje siebie,potrzeba ci milona lat swietlnych nie 15

Gość asdf

Autor/autorka to osoba o bardzo niskim poczuciu własnej wartości. Psycholog a może nawet psychiatra i laaata leczenia.

Gość Monika

Cos w tym jest ;)

Gość Ejek
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

obecnie najlepsze kobiece kształty to tzw. fitnes woman, cos w stylu sylwi szostak, sylwetka perfect, tylko kochac nocami i dniami 24h z lozka bym nie wypuscil

Jesteś gejem , takie ciało jest okropne