Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleejnaa

taaaa...

Polecane posty

Gość kleejnaa

Mój facet napisał mi 'wszystkiego najlepszego' w sensie, że na walentynki... Wysilił się. Wiem, że nam się ostatnio nie układa, myślałam, że chociaż dziś powie, że mnie kocha skoro na co dzień tego nie słyszę... bezsens.

Gość ratuuuuuuuuuuunku
ja nie czekam na walentynki zeby uslyszec kocham cie bo slysze to codziennie od kilku lat :-) ale ucieszylam sie z kartki jaka dostalam a wieczorkiem romantyczna kolacja w chinskiej restauracji :D

Gość pani nikt
moj co swit caluje mnie w czolo kiedy jeszcze spie a bylo tego 5475 razy choc wiekszosci nawet nie czulam to dla mnie to najwiekszy dowod na wytrwalosc faceta

Gość kleejnaa
z okazywaniem tez ostatnio ciezko. mamy kryzys.

To usiądźcie i porozmawiajcie, powiedz jak ty to widzisz, niech on powie jak on to widzi, czego potrzebujecie. Bez tego to raczej kryzysu nie pokonacie. Skup się teraz na wyprowadzeniu tego związku na prosta, jedne walentynki można przeżyć bez takich słów.

Gość kleejnaa
Modni aż za bardzo. Już tyle razy mówiłam z czym mi źle, co jest nie tak, jak ja to widze, ale z jego strony nie ma żadnej komunikacji... mówi, że gadam głupoty nic się nie dzieje, i że jest okej. Przez to wszytsko zrobiłam się złoslliwa i ciągle cos dogaduje, on sie wtedy denerwuje. Ale jak inaczej?! Jak nie dociera co mówie...