Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggha

zywienie 3latka - moze byc?

Polecane posty

Gość agggha

Przykładowo z wczoraj i dziś: Wczoraj: śniadanie - parówka (kromka niestety nie ruszona) 2 śniadanie - banan i mango obiad: 1danie - pół miseczki krupniku z warzywami 2danie - 5pierogów z mięsem własnej roboty podwieczorek - kawałek szarlotki własnej roboty, sok wyciśnięty z pomarańczy kolacja - (na zamówienie córki) gotowane mięsko z zupy Dziś: sniadanie - jajecznica z 2jajek 2 śniadanie - 1,5 kiwi, kawałek szarlotki obiad: 1danie: miseczka rosołku 2 danie: sznycelek i pół ziemniaczka

Gość no popatrz Twoje dziecko
je 2 dania na obiad. moje dzieciaczki zjedza albo jedno albo drugie. Jedno bardziej woli zupy i same mięso, drugie ziemniaczki z sosem i buraczki ( bez miesa )

Gość henryka leniwa
Duzo je Twoje dziecko :) Mój 6 latek nie zjada 5 pierogów a to poprzedzone zupą ( sama zjadam góra 3 :P )

Gość agggha
między 1 a 2 daniem jest oczywiście przerwa. Nie pisałam w jakich mniej więcej godzinach je moje dziecko bo chodziło mi głównie o ilość oraz zawartość(czy nie za mało warzyw owoców itd)

Gość lawendapl
mój 3 latek zjada 3 pierogi, ale to nieważne dobrze je Twoje dziecko moje dzisiaj zjadło płatki na mleku na śniadanie, na 2 śniadanie pół banana i pół kiwi do tego jeszcze zażyczyło sobie kasze gryczaną, wiec parę łyżek zjadło, spacer, a po spacerze znowu kasza i zupa wielowarzywna z groszkiem na czele, bo go lubi piło soki z marchwi, porzeczki i malin

ale macie dobrze :) mój sie ostatnio obraził na owoce i warzywa :O :/ tylko zupy mi pozostają albo pizza czy makarony, soki jeśli chodzi o owoce.

Gość mama 2 letniej dziewczynki
ja uwazam że jest jak najbardziej ok:)