Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Świat wirtualny zastąpił realny

Polecane posty

Tak, to już się stało. Ja w wirtualu spędzam znacznie więcej czasu niż w realu, mam znacznie więcej znajomych itd. Real to dla mnie coś dziwnego. Jak wyjdę na ulicę czuję się nieswojo. W necie czuje się jak w domu. Macie podobnie?

Tak, lecz dla mnie takie coś nie istnieje jeśli chodzi o podział. Dla mnie real i wirtual to jest to samo - kwestia gdzie czuje się lepiej.

Gość adaeeel
to znak ze powinienes leczyc sie n mózg

Gość właśnie dlatego będziesz
zawsze sam zyebie

looooser tak mam tak samo w wirtualnym swiecie czuje sie lepiej i z ludzmi sie mi swobodnie rozmawia z ludzmi a w realu wlascwie nie rozmawiam bo jest mi nie swojo i zle

Coraz więcej ludzi tak ma i będzie miało. Coraz więcej ludzi będzie pracować w domu, czy zamawiać różne rzeczy przez internet. Postęp.

looooser gdy by mieli bysmy wiecej znajomych w realu ktory chetnie by z nami spedzali czas to nie byli bysmy tacy i czesciej bys my tacy

Gość hjgjhfgfhgdfg
internet to smietnik strata czasu ale wciaga

Gość assafsasaffsa
Ja przez te pieprzone smsy straciłem dziewczyne, bo wiele napisałem głupot pod wpływem chwili juz po rozstaniu ... a wczesniej foch bo ja nie odpisze, ona nie odpisze, ja nie oddzwonie ... totalnie bez sensu ! ;/ komorka zniszczyła moj zwiazek który w realu miał sie duzo lepiej niz w swiecie wirtualnym, gdzie podlegał gierkom, intrygom