Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak patrze i podziwiam

Bogaci ludzie tu mieszkają

Polecane posty

Polacy to bardzo bogaty naród starsznie dużo tu przekszykujących sie kobiet mój mąż zarabia 10.000 mój 20.000 ja mam wille z basenem :D A ponoc w Polsce bida i patologia.

Gość hgjgutiytr
bogaci,wykształeceni i piekni,tu sa sami architekci,prawnicy,lekarze,podróznicy itp.iid,to jest forum dla ludzi zrealizowanych o okreslonych zainteresowaniach i preferencjach zyciowych,tu nie ma miejsca na narzekanie i fiu bżdziu.Jeżeli jestes na odpowiednim poziomie materialnym i intelektualnym to włąśnie tutaj możesz poznać swoją drugą równie wartościową połówkę:-)

No to chyba tylko się cieszyc skoro tak się powodzi każdemu :)

Taka moda na sukces każdy jest zdolny i ambitny. A najbardziej siedzace w domu kobiety któe czekają na kaskę męża :) Bo przeciez w Polsce jest druga irlandia i takie kokosy ich męzowie zbijaja skad sie to beirez z nudów czy tylko po to by popisac bzdury na necie czy może mamy az tak wielu ukrywajacych sie autorów ksiazek ktorzy tak pieknie piszą o swoim zyciu.

Gość hgjgutiytr
nie tylko kobiety,albowiem jest tu wielu męzczyzn wszechstronnie wykształconych i majetnych,którzy miast wykorzystać swe walory i dobra materialne w świecie realnym,wolą siedzieć na babskim forum i użalac się nad swym losem,lub kusić potencjalne kandydatki na żony

bym chciała wiedzieć gdzie się zarabia te 10.000 , 20.000 zł

Gość sertzeeeeeeeeeee
pewnoooo jakassss firrrrma jak na polzke przystalo trzeba krasc i krecic

No dobrze ale skoro każdy płacze , ze jest tak ięzko a tu sami bogaci to ja się pytam gdzie i na czym się tak zarabia ?

Gość anonima animka
po informatyce, bazy danych zarabiam 11 brutto

Gość warto skonczyć medycynę
na czym? na przykład na leczeniu ludzi :) jakby się jednej z drugą chciało przez 6 lat zakuwać, to byście wyszły na ludzi... po medycynie nie brakuje pracy to samo po prawie

Gość warto skonczyć medycynę
ale jestescie leniwe i wolalyscie isc na studyjki licencjackie najlepiej zaocznie by w tygodniu jeszcze zarabiac kaske, a te studia to chyba tylko po to by wyrwac faceta

Gość kanapka z mozarellą
Świat jest tak skonstruowanym, że jedni mają więcej niż inni. Wszędzie i zawsze. Czas sie z tym pogodzić, że w częśći zawodów po prostu zarabia się lepiej niż w innych. Mieliście wolny wybór - było się uczyc. Kto Wam bronił?

No dobrze ale ja się pytam gdzie się tyle zarabia a dostaje odp trzeba było się uczyć :) Tacy inteligentni lekarze siedza na kaffe ja myslałam ze oni to raczej czasu na to nie mają bo nons top w szpitalach a tu ooo niespodzianka i żadnych sensownych odpowiedzi Było sie uczyc dobrze w jakim zawodzi lekarz hmmm no sami pomyslmy jak widac nie są zbyt ambitni bo siedza tu

Gość wshbedjnrtk
Zarabia się w szpitalach, urzędach centralnych, kancelariach, księgowosci dużych przedsiębiorstw, z czasem wolne zawody. Pomijam dobrze prosperującą działalność gospodarczą (niszową). Bo tu jest róznie.