Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka454

Łóżeczka dla niemowlaka

Polecane posty

Gość Wiolka454

Podpowiedzcie,co będzie lepsze dla córeczki łóżeczko, drewniane tradycyjne czy, z tkaniny?? http://sklepmeble.babilec.pl/65-%C5%82%C3%B3%C5%BCka-i-%C5%82%C3%B3%C5%BCeczka wpadły mi w oko z tej strony i nie wiem jak wybrać

Gość gdjkl
ja mam drewniane. pancerne łóżeczko... materiałowe raczej nie przekonują mnie, bo mało wytrzymałe są.

Ja bym wybrała łóżeczko turystyczne czyli to z tkaniny. Sama mam drewniane, oczywiście jest dobre ale i tak dodatkowo musiałam kupić to turystyczne bo jest składane idealne na nocleg poza domem. Wiec mam dwa a trzeba było kupić tylko turystyczne i było by mniej wydatków i problemu.

gdjkl--> Mam znajomych którzy sprzedali drewniane na rzecz tego materiałowego ich syn ma 1,5 roku jest silny i duży jak na swój wiek i łóżeczko turystyczne świetnie im się sprawdza są bardziej zadowoleni niż z drewnianego.

my kupiliśmy dla córki dwa - tradycyjne drewniane i materiałowe-turystyczne do tego porządny materac teraz córka ma rok i 8 miesięcy i śpi w turystycznym z materacem, w drewnianym ma zabawki i inne mniej potrzebne rzeczy :) w sumie gdybym decydowała ponownie, raczej wybrałabym turystyczne - w razie co, można zabrać na wyjazd itd., dziecko jak się kręci to się nie obija, a jak nawet obije się o bok łóżeczka, to nawet się nie budzi... jak spała wcześniej w drewnianym (po urodzeniu, pewnie przez pierwsze 8 miesięcy), to budziła się w nocy z nóżką między szczebelkami, pomimo zamocowanego ochraniacza... parę razy tez uderzyła się główką o szczebelki... aha, łóżeczko turystyczne można ustawiać w różnych miejscach w domu - ma kółka, drewnianym nie pojeździsz także zdecydowanie polecam turystyczne z dodatkowym materacem :)

moj wnusio ma roczek i od jakis 3 misiecy spi w turystycznym..mial drewniane ale materialowe jest po prostu wygodniejsze.mial 10 miesiecy jak zaczal chodzic wiec cora postanowila ze mu sprawi materialowe i sprawdza sie swietnie zwlaszcza ze moze on sobie do lozeczka wchodzic sam bo z noku jest odpinana scianka