Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego to nie ja

Pracuje w recepcji jednego apramentowca w duzym polskim miescie i mieszka

Polecane posty

Gość dlaczego to nie ja

tam taki facet na ostatnim piętrze, mieszkanie z tego co wiem ponad 200 m2. Co chwile praktycznie widzę go jak przychodzi z jaką młodą fajną kobitką do apratamentowca, kilka razy w tygodniu muszę instruować jakieś dziewczyny w jaki sposób się do niego dostać, no nie wiem pewnie już ponad 100 kobiet przyjął (pracuje tu od roku). Co może dziwić to on sam wygląda tak nijako, przeciętniak po 30tce, dość miły ale ja jestem od niego dużo przystojniejszy a partnerek to miałem niespełna 10 w swoim życiu. Jakie to życie jest niesprawiedliwie zamist zadawać się z fajnymi ciachami to dziewczyny wolą zadawać się z nadzianymi byle jakimi facetami po 30tce :(

Gość dlaczego to nie ja
Niby co jest tu takiego sprawiedliwego? To ja powinienem być na jego miejscu :)

Gość rafalftyuio0p
odwal sie zazdrosna dziwo!

Nie nie powinieneś być na jego miejscu, bo widocznie on umiał zdobyć pozycje a ty nie. Dobra metafora tego - ty pracujesz na parterze a on mieszka na ostatnim piętrze

Gość IMO12335
Edzie nawet materialistyczne zeszmacenie samic gotowa jest usprawiedliwić. :D ­ Lepiej pokaz cycki, bo coraz gorzej z Tobą. :classic_cool:

Gość dlaczego to nie ja
Tylko że gdybym ja był na jego miejscu to byłoby to naturalne bo dziewczyny wolą ciacha. A on co? Że ma kase to myśli że może wszystko? Wkurza mnie to i tyle. To nie zazdrość a poczucie niesprawiedliwości.

to tylko dowód na to że jest samotny. Facet po 30, kupa kasy penthouse w jakimś wiezowcu.. i co z tego skoro codziennie budzi sie koło innej kobiety ktorej tylko zalezy na jego pieniądzach a nie na nim. Ja bym nie chciala zeby ktos leciał na moją kase tylko na mnie. Tacy ludzie maja bardzo samotne zycie zazwyczaj.

Gość dlaczego to nie ja
Na pewno większości płaci. Ale czasami widziałem go z takimi młodymi dziewczynami co bardziej pasowały na jego córki niż panny do zabawy. W sumie jakbym wiedział że wszystkim płaci to czułbym się lepiej bo ja co prawda miałem tylko 9 partnerek ale żadnej nie musiałem płacić ani grosza :) Same z siebie mnie chciały.

Gość IMO12335
A poza tym 2/10. :classic_cool: