Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozenkauuu

Zakaz sexu w ciąży przez lekarza boję się że facet mnie zdradzi

Polecane posty

Gość rozenkauuu

Od jakiegoś 5 miesiąca mamy zakaz teraz jestem w 7 on waruje błaga o zbliżenie a ja rycze non stop jak głupia bo boję się o dziecko ale nie chce też by znalazł sobie inna. Ma ktoś też takie lęki

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masz świrniętego faceta ja całą ciąże miałam zakaz seksu;/

moze inna forma pomocy rozhisteryzowanemu panu pomoże?

Gość Masz slonko
No to fajnego wybralas sobie faceta, skoro teraz boisz sie, ze cie zdradzi.... A czy nie ma innych form zblizenia oprocz stosunku? Pomysl troche, w jaki sposob mozecie oboje sobie sprawic przyjemnosc.

Gość kiskaaki
weź sobie lepiej innego poszukaj... Boże, nie rozumiem, może to grozić dziecku ale on chce i o to prosi :O mój pies jest mądrzejszy, jak wie że czegoś nie można to tego nie robi i o to nie żebra

Gość kurka bez pazurka
Czy Wasz związek opiera się tylko na seksie? naprawdę nie masz za grosz zaufania do swojego faceta? Jeśli facet w takiej sytuacji dopuszcza się zdrady, to na pewno nie jest to dobry materiał na partnera życiowego

Gość kakulka21
ten twój facet to ile ma lat ?też jest ojcem tego dziecka,zakaz to zakaz chyba są jakieś powody,on jest jakiś niedorozwinięty że nie rozumie tak prostych rzeczy?

Gość nicht do wiary
ja od poczatku ciazy (a jestem w 5 miesiacu)stracilam calkowicie ochote na sex, a moj partner nie nalega,a nawet ostatnio oswiadczyl mi ze przestalam go pociagac z rosnacym brzuchem,powiedzcie ze jestem nienormalna ale mi to nawet na reke, nie musze sie do niczego zmuszac przynajmniej...a od poczatku ciazy sex uprawialismy mzoe ze 2 razy i nie bylo przyjemnie dla mnie,wrecz mnie to odrzucilo, robilismy to w jednej pozycji,i czulam sie ze robimy to po to tylko aby on sobie doeszedl...

Gość kurka bez pazurka
JEszcze doczytałam, że namawia Cię do zbliżenia. Całkiem normalny to on nie jest. nie dość, że partner do bani to jeszcze taki sam ojciec :O

Gość nicht do wiary
aha nie jestem w ciazy zagrozonej ani nie mam zakazu sexu,ale dla mnie sex w ''trojke''to juz nie to samo...:o

Gość Usta...
Blowjob i nie ma sprawy...

Gość Ciezarne sa grube
Chce mu sie to mu daj

Gość Masz slonko
Juz przestancie truc. Rozumiem, ze wy, powiedzmy gdyby maz mial problem zdrowotny uniemozliwiajacy mu odbycie stosunku, dyskretnie zaspokoajalybyscie sie pod prysznicem? I zadowolone byscie byly. Tak, tak. no chyba, ze Wam ciaze i dzieci tak przeslonily swiat, ze seks przestal istniec-wtedy wspolczuje i wam i partnerom. Autorko-przytulcie sie i zrobcie sobie nawzajem dobrze reka.

Gość kurka bez pazurka
masz słonko- ale Ty wiesz, że w ciąży zagrożonej to ona sobie nawet ręką nie może dobrze zrobić?? Poza tym, jeśli problem jest przejściowy, to facet spokojnie może wytrzymać. Możae sam się zaspokoić, może ją o to POPROSIC. Ale jakieś dąsy, pretensje? to jakiś gówniarz niedojrzały

Gość nicht do wiary
ja to sie dziwie tym co mowia ze w czasie ciazy ich pozycie malzenskie rozkwitlo,sex jest wspanialy i niezapomniany i nadaje zwiazkowi nowe znaczenie.....ciekawe jak ma rozkwitnac jak kobieta z opuchnietymi nogami, zbiera jej sie na wymioty no i ten brzuccchhhh i generalnie nie powiecie mi ze w ciazy kobieta tryska energia i mzoe to robic w kazdej pozycji..

Gość kurka bez pazurka
W ogóle to byłaś kiedyś w ciąży zagrożonej? wiesz o czym mówisz? bo jak trzeba leżeć plackiem, nawet pozycja półleżąca jest zakazana, to wzajemne umizgi naprawdę są czymś , czego trudno dokonać.

Gość kurka bez pazurka
I tu zresztą nie chodzi o to co zrobi autorka tylko o beznadziejne podejście do sprawy jej faceta

Gość kiskaaki
no tak się dziwnie składa że jak wypadnie jakaś nagła sytuacja w której seks jest zabroniony i grozi utratą zdrowia to wtedy staje się ważniejsze coś innego niż zaspokojenie zwierzęcych instynktów, np wspólne rozwiązywanie problemu i zmaganie się z nim z ukochaną osobą. No ale zwierzęta już tak mają że w pierwszej kolejności muszą zaspokoić swoje biologiczne potrzeby :D

Gość Co Ty masz
za faceta? Jeszcze z kimś takim dziecko chciałaś mieć? Raz dwa się rozejdziecie.

poproś siostrę/kuzynkę/mamę o pomoc; powinny zrozumieć twoja trudną sytuację :p

Gość no i co z tego?sie pytam
normalne,ze sie obawiasz ale moze poradzicie sobie inaczej?sa inne sposby niz tylko penetracja:)powodzenia

to nawet masturbować sie nie można w zagrożonej??/ jezu...strach zachodzić w ciążę- chce ci sie i nic nie możesz zrobic? natura jest do dupy, przerywać takie ciąże w ogóle!!

Gość nie rozumiem podejscia faceta
:O dla mnie to zenujące zachowanie... kobieta nosi jego dziecko a ten jakies fochy ze seksu mu sie chce :O ja sama jestem w 4 tyg. ciazy i od poczatku mam zakaz i bynajmniej moj maz nie placze mi w rekaw ze seks i seks. Zawsze mozna znalesc jakis srodek zastepczy. Jak ktos pisal wyzej.

Gość rozenkauuu
skracająca się szyjka macicy bakteria w moczu

Gość plum plum plum
'ja sama jestem w 4 tyg. ciazy i od poczatku mam zakaz i bynajmniej moj maz nie placze mi w rekaw ze seks i seks.' no to faktycznie się w tej ciąży juz nachodziłaś :D

Gość zonaKraka
Powiedz mu żeby szedł do lekarza i skamlał, w końcu to lekarz dał zakaz... też miałam zakaz seksu, też nam go brakowało, mówiliśmy o tym ale do głowy nam nie przyszło męczyć się wzajemnie.

Gość Przebiłaś wszystkich
dzisiaj na tym forum tym tekstem "ja sama jestem w 4 tyg. ciazy i od poczatku mam zakaz i bynajmniej moj maz nie placze mi w rekaw ze seks i seks.":D

Gość Karina81
Czyli jednym słowem, masz narazić życie waszego dziecka bo Twojego męża swędzi penis? Ja chrzanię, na to nie ma słów. czy jego to dziecko wogóle obchodzi? Czy mu to rybka?