Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynaaaaa.aaa

mój mąż kupił mi 2 tulipany

Polecane posty

Gość walentynaaaaa.aaa

tak jak w temacie.wyglądały okropnie.na pogrzeb kupuje się parzystą ilosc kwiatów :( kurcze nie wiem ,może jestem przewrażliwiona ,ale jeden prezentowałby się ładnie ,trzy tak samo ,ale dwa? no sama nie wiem

Gość laurkaaaaa
no fakt lepiej jakby nie kupił wcale to dopiero byś tutaj wyła

Oj przestań. A skąd on miał o tym wiedzieć. Liczy się gest...

Gość lilijowa łodzia
heheh przykro mi :o a Ty co mu podarowałaś???

aa sie nie przejmuj,moj przyszedl z zapytaniem czy chce kwiaty czy pieniadze? baran

Gość lilijowa łodzia
wiesz??? w lidlu czy w polo były tulipany w promocji może kupił bukiet tak chyba z 8 czy 1- było porozdawał i reszte może Ci dał:(

Gość walentynaaaaa.aaa
jesteśmy po ślubie 13 lat.w ostatnich latach nie robilismy sobie prezentów na walentynki,ale w tym roku on mi dał kwiaty a ja mu etui z serduszkiem ,na biurko,takie cosik na karteczki

Gość ALONIKIUSI
ale masz problemy mógł ci dać jednego, ale narzekałabyś że tylko jeden. Niektórzy nic nie dostana i nie mówię tu o samotnych ale o osobach w związkach i to jest dopiero przykre. Nie twórz na siłę sobie problemów.

Gość walentynaaaaa.aaa
lilijowa łodzia:)) uśmiałam się szczerze z tym porozdawaniem kwuiatów z bukietu lidlowskiego,rzeczywiscie tak to wyglądało;)

Gość sagdxhf
Etui z serduszkiem? Dla faceta?! Hahaha dobre prowo :D

Gość treleulele
jajebie ludzie wy tak na powaznie? jakby ci dal trzy to bys powiedziala, ze ci sie kolor nie podoba, albo sa zwiedle, albo listki maja brzydkie, a jakby nie przyniosl w ogole to wtedy dopiero bylaby tragedia. i co to za stwierdzenie, ze oarzysta ilosc kupuje sie na pogrzeb? naprawde wierzysz w takie bzdury i myslisz, ze to ma jakikolwiek sens? rece opadaja bez kitu, dziewczyny/kobiety ogarnijcie troche ;/ sama jestem kobietka i wstyd mi za was, ze macie takie "problemy" ;/

ja pitole kobieta dostala kwiatki i marudzi no nieee wytrzymam !! dlatego moj mąż mnie tak bardzo kocha bo ja nie marudze o takie duperele :P :O

Gość gfdsssss
pewnie 1 mialbyc dla kochanki ale jej nie zastal, i dostalas 2, swojego i jej hehe,zartuje, ale przynajmniej cos dostalas a na powaznie moj tez powiedzial,zebym sobie sama kupila co chce, i kupilam :D ale w weekend wybieramy sie gdzies, zreszta w niedziele bylismy w teatrze wiec to tez sie liczy :)

Gość lilijowa łodzia
walentyna wiec skoro nie robicie prezentow wiec o co chodzi???? ja uprzedziłam mojego pytaniem "co mi kupisz na walentynki"??? :D:D:D byle bym się nie zdziwiła jak dojde do domu:P:P:P:P

Gość Kupiles juz
A ja dostalam jedna mala czerwona rozyczke z kokardka a myslalam ze nie dostane ale pieknie sie prezentuje w wazonie