Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaizła

Długo milczałam ale nie daje już rady.

Polecane posty

Gość o jacie,
a żeś kochana w rodzinkę weszła......nie zazdroszczę ,bądz bardziej stanowcza

Gość tak to widze
my dalismy gosciom nr naszego konta i oficjalnie powiadomilismy ich ze jest to taka nowa kopertowka ,wesele bylo super po tygodniu przyszla moja siostra z mama zebysmy im pozyczyli 12 tys na samochod moja zona po krutkiej dyskusji wywalila ich za drzwi[tych pieniedzy sie nie pozycza ani nie daje przesad]rok czasu sie gniewaly z nami ja bylem po stronie zony na swieta przyszly sie pogodzic i przyznali nam racje.........wtedy na koncie bylo prawie 55tys - 85 osob na weselu --

Gość KIKUT
.

Co za chora sytuacja -jakim prawem ktoś zamykał w szafie wasze koperty -rodzina ukradła Wasze pieniądze to choreeeee jeszcze na dodatek mąż nie dokłada rzadnych pieniędzy -beznadziejna sytuacja

A co do wyboru męża hmmmmm ......nie chcę tu pisać moich prywatnych odczuć .....ale pogadaj z Nim poważnie o tej chorej sytuacji

Gość dlatego my mielismy
dlatego my mieliśmy mały sejf na klucz (stary nabytek nie używany przez rodziców na coś się przydał), wszystko zostało tam włożone przez moją świadkową przy mamie i sąsiadce (pilnowała nam znaczy moim rodzicom mieszkania w ten dzien/noc) a kluczyk zabrałą mama ze sobą na impreze. Niestety zawsze i wszędzie trzeba być uważnym, a z rodziną to już w ogóle... mogę tylko wspólczyć a wyglada na to że tescie sobie je po prostu wzieli za wesele które płacili. Bo to chyba dziwne że koperty były puste... Może być jedna czy dwie puste, ale wszystkie czy tam większość? hmm

Gość Ajtobym
Nie nakręcajcie się!! X Czyste prowo:-) Ale fajnie wymyślone:-D W sumie taka sytuacja mogła by się zdarzyć:-) Oby tylko w filmie::-)

Wydaje mi się, że przed ślubem nie poznałaś dobrze rodziny męża. Bardzo ci współczuję, bo to co zrobili jest totalnym świństwem. ... ja jednak robiłabym wszystko, by odzyskać te pieniądze. przecież to jest zwykła kradzież.

Gość ze co?
Jeśli to jednak prawda, w co po informacji o rzekomej adopcji męża przez teściów już wątpcie o jednak coś napiszę. Nawet jeśli to prawda że został adoptowany to niestety ale w moich oczach upadł by jeszcze niżej niż po sprawie z pieniędzmi i rodziną ponieważ skoro zdecydował się na życie z Tobą to wypadało by Cię o tym poinformować wcześniej. W końcu to z Tobą planował spędzić resztę życia i prędzej czy później ta informacja wyszła by na jaw. Widać tu wyraźnie że chce Cię wziąć na litość że niby taki biedny, pokrzywdzony przez los i jeszcze pseudo rodzice go wykorzystują He He dobre. Mam nadzieje że to prowokacja ale bardzo udana :) i niestety śmiem twierdzić że taka sytuacja z pewnością mogła by się zdarzyć

Gość CZYSTE PROWO!!!!!!!!
WPADKA GŁÓWNA-ZAWIERAJĄC MAŁŻEŃSTWO WPISUJE SIĘ WSZYSTKIE DANE, TEMAT DANYCH POJAWIA SIĘ WIELOKROTNIE PRZY ORGANIZOWANIU DOKUMENTÓW DO RÓŻNYCH RZECZY PRZED WESELEM :JAKIM CUDEM NIE ZAUWAŻYŁA AUTORKA ,ŻE MĄŻ NIE MA BIOLOGICZNYCH RODZICÓW? HAHAHA

Gość Ajatobym
Dokumenty o adopcji??? :-D Dostał w prezencie ślubnym? A kto swoją drogą wydaje takie dokumenty i w jakim celu??? żeby włożyć swojej żonie w rękaw płaszcza:-)

Gość hałabała NL
nie wiem czy prowokacja czy nie , to nieważne dla mnie.Sam byłem adoptowany, po zaręczynach moi adopcyjni rodzice dali mi dokment adopcyjne, wtedy sie dowiedzialem ze nie jestem ich synem. W dokumentach miałem inne imie nazwisko chcieli zebym wiedział,bo moze chciałbym powrócic do nazwiska rodziców biologicznych, bali sie mojej reakcji i dlatego zwlekali. pozostaiwłem sobie nazwisko które mi daliale nad zmianą imienia sie zastanawiam.

Gość ze co?
no ale domyślam się że poinformowałeś przyszłą żonę o tej sprawie prawda?

Gość miernota jakas to pisze
bujna wyobrazne masz autorko buahahaa, powinnas telenowele pisac

Gość kachamrycha
No ale jak to się skończyło?!

Gość t222
przecież to prowo :o

Gość roladinia
dobrze się czyta wciąga , co dalej autorko !

Gość weiuola
NO i spieprzyłyście taki fajny temat waszymi spekulacjami czy prowo czy nie. Dziękuje za ten temat bo dzięki niemu można uniknąc podobnych sytuacji we własnym życiu. Ja mimo to czekam na dalszy ciąg.

Gość ze co?
ja również czekam na rozwinięcie