Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anvel1

o facetach raz jeszcze

Polecane posty

Gość anvel1

Kilka dni temu poznalam na jednym z portali faceta. Wszystko bylo ok i nawet mielismy sie spotkac kiedy dzis rano dostalam smsa wyslanego z internetu o treści mniej wiecej "zostaw mojego meza w spokoju myslisz ze sie nie domyslilam ze on z Toba romansuje, nie wiem co takie masz ze go zauroczylas". W pierwszej chwili myslalam ze to zart. Wiedzialam ze ma corke o zonie nie bo mowil ze jest po rozwodzie a pozatym byla zona wyjechala do pracy za granice. No ale przyznal sie ze wcale nie jest po rozwodzie i ze nadal ze soba mieszkaja ty;lko ze oprocz corki nic ich nie laczy. Tlumaczyl to tym ze mnie polubil i nie chcial stracic bo wiedzial ze na romans i bycie ta druga bym sie nie zgodzila. Przyznal sie tylko dlatego ze on odkryla kilka smsow. tak by pewnie nadal to trwalo. Nie wiem dlaczego faceci to robia?

Gość anvel1
powiedzialam ze ma zniknac z mojego zycia bo nie chce go znac

Gość nie wiadomo,,
po prostu brak już sił wam c(i)pki pisać, że nikomu z z neta sie nie wierzy. jak można być takim naiwnym?

Gość rtyufgbf
Nie wiem dlaczego faceci to robia? po 1 nie wszscy faceci. po 2 to kobieta takiego wybrała. po 3 co w takich typach widzicie? po 4 w jaki sposob sprawdzacie mężczyzn, że takich wybieracie?

Gość anvel1
nie powiedzialam ze wszyscy chociaz przyznaje ze tych szczerych coraz mniej a pozatym mialam go poprosic o wyrok rozwodowy (hmm...moze to nie glupi pomysl) noi niestetyCI faceci nie maja na czole wypisane jestem zonaty i szukam kochanki