Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherinaa6589

kupiłam facetowi prezent a teraz żałuje

Polecane posty

Gość katherinaa6589

i nie dlatego że coś się miedzy nami złożyło tylko zaczęłam się zastanawiać od kiedy ja obchodze walentynki :( nigdy tego nie robiłam i teraz mi odbiło... Pewnie bym udała że nie ma prezentu gdyby nie to że się wydało jak poszliśmy na zakupy i chcial sobie kupic to samo a ja juz mialam kupione. Chodzi o portfel tak w ogóle.. Ja mu kupiłam taki za 30zł i myślałam że to całkiem porządny, a on w sklepie patrzył za takim za 170 zł... Może chyba popadnę w depresje... Najgorzej bedzie jak on mi kupi coś rzędu 150-200 zł no to wtedy już wogóle się poczuje jak idiotka... Czemu ja sie na to idiotyczne świeto nabrałam w tym roku :(

Gość nie wiadomo,,
spoko, mi sie taki portfel za dwie stówy rozsypał jak sie gwarancja skończyła, a poprzedni, taki za trzy dychy miałem ponad 10 lat. Daj mu, a potem daj mu ten portfel, będzie dobrze.

Gość katherinaa6589
dzieki za pocieszenie :)

Gość nie ważna jest wartość
prezentu,ale pmięć! Nie każdego stać ,aby kupować prezent za 300 zł,wtedy wystarczy taki za 30 zł :) Liczy się gest!

Gość katherinaa6589
no wiem, ale mimo to bedzie mi głupio jak dostane coś 10 razy droższego...

Gość nie ważna jest wartość
no trudno,nie przejmuj sie,w prezentach nie chodzi o to kto da droższy prezent lub w takiej samej cenie

Gość poka fote to uwierzym
aż się już nie mogę doczekać jutra i top[ików w stylu "kupił mi badziewne kolczyki za 20 zeta skąpiec?":D