Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszęę o poradęę

Problem z czterolatkiem

Polecane posty

Gość proszęę o poradęę

Witam. Mój syn ma cztery lata,jest wesołym, grzecznym dzieckiem.Mam jednak pewien problem, lubi bawić się kręcąc głową w stylu NIE,NIE,NIE. Od zawsze lubił warjacje na łóżku, rzucanie się, przewalanie, skakanie. Jak go pytam, to mówi,że tak lubi, nic więcej nie mogę z niego wyciągnąć. Nie wiem czy się martwić czy to tylko taka zabawa.

Gość kio...
a niech sobie kręci... masz problemy....

Gość bgvhj
Chodzi do przedszkola, jak tak zapytaj nauczycielek z przedszkola o jego zachowanie. Nic więcej nie zaobserwowałaś?

Gość we3rtghyj
zrzuc go z lozka to mu sie ode chce

Ty juz chyba nie masz do czego doczepic sie do dziecka, nie strofuj go tak, zwlaszcza ze to jest typowa duperela na ktora nawet uwagi nie powinnas zwarac Moje ulwielbiają skakac po swoich lozkach,lub siedząc na kanapie odijac sie plecami o oparcie ,i mnie to nie rusza, jak spadną nieraz to na drugi raz są uwazniejsze

Gość proszęę o poradęę
Skakanie mnie nie rusza.Chodzi o te kręcenie głową NIE NIE NIE, od samego patrzenia mam zawroty. W przedszkolu siada przy stoliku i też sobie zawsze musi trochę pokręcić. Może racja, że się czepiam, ale tylko pytam.

Gość hrhrthyhr
Och, gdy byłam w tym wieku uwielbiałam kręcić się a potem stawać i patrzeć jak mi świat wiruje oraz próbować odzyskać równowagę. Albo inna wersja: kręciłam się z zamkniętymi oczami a potem próbowałam zgadnąć który kierunek zobaczę po ich otwarciu. To takie eksperymenty. Brakuje ci wspomnień czy domyślności/empatii?