Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxvd

allegro - stary wyglad witryny , da sie przywrocic ?

Polecane posty

Gość sxvd

j.w.

Gość jestem uposledzony i męcze się
tak można powrócić na dole na pasku masz, ale lepeij się przyzwyczajaj bo na pewno zostaie nowe ;)

Gość alledrogowicz
powiem tyle po co zmieniać coś jak coś jest dobre ... poyebalo ich

Gość szlagbyto
wiele się zmieniło.. przy przeglądaniu produktów nie widzę w rządku ile osób kupiło daną rzecz i ile wynosi cena z przesyłką, tylko mam czytać jeden pod drugim osobno pod każdą ofertą? Przecież to zerowa przejrzystość i przez to nie jestem w stanie wybrać najlepszej bo mi się miesza, no co za żal!1 Kiedyś przeglądnęłam 80 stron butów szukając najlepszych sztybletów, jakbym miała tyle przejrzeć na nowym allegro to chyba bym och*jała..! Co za stare dziady siedzą w tym allegro, nie marketingowcy, To ma być wygoda zakupów dla klienta a nie jakaś pieprzona galeria obrazków.

Gość 43344fffgfgfg
ja dzis weszlam, dla mnie to jakis koszmar. te swirusy mają za duzo kasy i juz nie wiedzą co robic, bylo dobrze, teraz jest tragedia. ja usuwam konto i juz wiecej nic tam nie kupie, zreszta wole isc do sklepu, obejrzec, zaplacic drożej ale widziec co kupuję, niz zamawiac przez neta

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
też się zastanawiam czy da sie cos z tym zrobic ? tego nie idzie ogarnac..:/

Gość mghchn
masakra jakaś to nowe allegro

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie kupuje na allegro bo dostałam padaczki jak to zobaczyłam nic nie odrożniam

Gość qweqweqwewq
ja tez dzisiaj sie załamałam, i jescze pokazli ryj jakiegoś goscia waznego- wygląda jak z kryminału by uciekł... na chooj oni to robią, musza chyba miec zajęcia, a tylko wkurwia

Gość ale lipa
Taka sama porazka naj NC+ pie... to nie wchodze wogole w allegro

Gość kszaczek4
mi też się nie podoba ale zobaczycie, że to kwestia przyzwyczajenia, za jakiś tydzień, dwa nie będziecie już marudzić.

polacy chyba ogólnie nie lubia jak coś się zmienia:P Mi nowe allegro nie przeszkadza, dalej utrzymuję że niewiele sie zmieniło. Może wynika to z tgo że mam inny system robienia zakupów niż ci którym nowy wygląd witryny przeszkadza:) Uważam że jest ok i szybko się przyzwyczaję :)

Gość qweqweqwewq
no tam są przeciez same reklamy, to juz totalne przegiecie. nawet nie ma tych krzyzyków, żeby je zamknąc

Gość maniak_kupowania
Porażka jednym słowem ta nowa witryna!

Gość PLAGIATORZY
Ciekawe kiedy spece z srallegro trzepiący na nas kasę wymyślą coś za co mogliby z czystym sumieniem odbierać swoje pensje?Jak do tej pory zerżnęli wszystko co się da z innych portali.Że też nie ma na nich siły.Nikt się nie upomni?Przecież są prawa autorskie...Może trzeba coś ruszyć,napisać gdzieś?Co myślicie?

Gość shq
najgorsze jest to że obecnie korzystanie z allegro jest nierealne na tabletach 7cali i na netbookach - porpostu wszystko jest tak wielkie ze nic nie widac...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kurwy zjeby komuniści i chuj im w gardlo

Gość gali
jak chca tracic klijentow to ich sprawa

Gość gość
Tylu Allegrowiczów chciało by powrotu starego wyglądu witryny,dlaczego im tego nie można udostępnić ,a tym samym zwiększyć zyski.Uważam,że nowe odpoczywało by, a większość powróciła by na allegro przed zmianą.

Gość gość
Pewnie dzieciak kogoś z wierchuszki to wymyślił, a dumny ojczulek to zrealizował dla satysfakcji i kasy za "projekt" dla dzieciaka. Interfejs całkowicie nieczytelny, kiedyś wszystkie opcje wyszukiwanie był na małym fragmencie ekranu, teraz trzeba przewijać kilka ekranów w dół. Porażka.

Gość gość
nowe allegro - beznadzieja!!!!

Gość gość
ocenę na nowym też się wystawia dla wszystkich zakupionych produktów opłaconych razem a na stary można było pojedynczo rzeczy ocenić to chyba celowa zagrywka, jak się dodaje zakupy do wspólnej zapłaty i jak się człowiek pomyli to też nie można usunąć np. jednej rzeczy którą chcemy opłacić później

Gość halinka daj piwo
Gdzieś czytałem wypowiedz kogoś z zarządu allegro ze oni słuchają głosu użytkowników portalu allegro to koleś musiał być chyba pijany bo to co oni robia z tym portalem to dramat ktoś za nową szte zgarnoł kosmiczny hajs a klienta maja w du pie dramat że oni klienta nie szanuja powinna być mozliwosc wyboru a nie nażucanie ciekawie jaki procęt ludzi by została przy nowym chyba ilość ludzi by została przy starej wersi a oni by rece załamali bo im nie wyszło a tak jest nażucone i koleś z pracy albo wojka kuzyn nie wyleci z roboty bo przeciesz jest z***biście dramat i żenada