Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankkokon

E-papieros jak to z nimi jest???????????????????????????????

Polecane posty

Gość bankkokon

Siemka mam pytanie czy te e-papierosy o smaku tytoniu smakuja faktycznie jak zwykly papieros ???? i czy po takim e-paleniu chce sie normalnego papierocha czy czlowiek da rade nasycic sie takim ? planuje kupic takiego ale nie wiem czy sie oplaca prosze o rady :)

Gość bankkokon
pale od 8 lat i powoli mnie zabijaja dlatego chce kupic tego e-fajke duzo slyszalem na ten temat ale wole jeszcze popytac kogos kto uzywa tego

Gość NIe pal
Mi coś odjebało i rzuciłem z dnia na dzień i nie pale ale dopiero 3 tygodnie

Gość bankkokon
dzieki za rade ale niestety nie skorzystam ;)

Gość to szajs szkoda kasy
lepiej rzucić z dnia na dzień

Gość pomysłowa Gośka
e papieros forum sobie wejdź

Gość bankkokon
przepraszam ale zadalem konkretne pytanie do tych co tego uzywaja i dziekuje serdecznie za rady ale mnie to nie interesuje :) sory no ale wole byc szczery

Gość bankkokon
pytam i oczekuje odpowiedzi jesli ktos zna odpowiedz bardzo dziekuje:) jesli ktos nie zna to tez dziekuje ale nie piszcie :);)

Gość dgbjhdbj
bankkon , o co ci chodzi, przeciez dostales normalna odpowiedz. Z czego nie skozystasz? Moj e lezy juz ponad rok na polce. Jakos nie moge sie do niego przyzwyczaic. Smak tytoniu nie ma smaku tytoniu. Ciagna trzba powoli i duzej. Tylko pierwsze kilka dni go palilam na przemian z normalnymi fajkami. Mnie jakos sie nie udalo. Mysle o nim bardzo czesto i obiecuje sobie , ze wreszcie sie na niego przerzuce, ale jakos nie udaje mi sie...

Gość bankkokon
sorki ale nie wiedze tu normalnej odpowiedzi po za twoja pytalem czy smak tytoniu smakuje naprawde jak tyton a dostalem odpowiedzi NIE PAL I LEPIEJ RZUCIC Z DNIA NA DZIEN :/ nie wiem gdzie tu widzisz normalna odpowiedz no sorki :)

Gość ciumciulki
pale takiego papierosa od 4 miesiacy poniewaz jestem w ciazy tylko ze ja pale bez nikotyny niestety w smaku nie przypomina normalnego papierosa ale dymek jest fajny i mozna sie troche zrelaksowac przy nim

Gość klapsa
Mój mąż był strasznym palaczem, od ponad miesiąca pali e papierosa i jakoś daje rade. Ja też palę e . Na początku było dziwnie bo inaczej się go trzyma i w ogóle, ale .... to kwestia przyzwyczajenia. Można się tym napalić. Oprócz normalnych tytoniowych smaków mocnych, że aż strach, są fajne smaki np. kawowe - ja taki palę, owocowe itp. Nie śmierdzi się fajkami, a zapach tytoniu, a raczej smród wyczuwa się na kilometr. Ja jestem zadowolona... nie wspomnę o pieniądzach. Jedna buteleczka olejku za 15 zł starcza mi na ponad tydzień.

E-papierosy mają swoje zalety, jeżeli palisz i chcesz czegoś co oszczędzi trochę Twoje zdrowie. Tak jak ktoś wyżej pisał - nie śmierdzi, nie ładujesz w siebie tysiąca szkodliwych substancji, a głód nikotynowy możesz zastąpić. Ważne to kupić dobry model dla siebie (Cigito, Silvr) i nie oszczędzać ;)

Gość mnnbmbnmbmb
ja ostatnio często w mojej okolicy widuję osoby z tymi e-papierosami i powiem tyle, że (chyba każda ze spotkanych przeze mnie osób miała jakieś smakowe) to OBRZYDLIWIE śmierdzi! :o

Gość klapsa
to nie śmierdzi. to w ogóle nie ma zapachu.