Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

przeraża mnie wizja,że może mi wypaść bark albo ramie oderwie sie od ciała;(

Polecane posty

dzisiaj jak podniosłam czajnik z wodą z 1,5 l wody to myslalam,że reka mi odpadnie :( strasznie mnie przeraża ta wizja

Gość doprawdy..
fascynujące

oprócz fizycznego zmęczenia jestem też rozbita psychicznie... powychodziły na światło dzienne straszne straszliwości ;(

Christiano Pedallo to już w ogóle, wiecznie wyskakująca rzepka na widok sędziego :D W ogóle to nie ma to jak babochłop-fanka piłki nożnej :O

Gość bvcjshywe
Kiedyś mi się śniło że tramwaj uciął mi nogi :o

Gość słowo prawdy jedynej
:D jesteś uroczo popieprzona

naprawde mają takie wizje? :( i dalej grają? ja na ten przykład boję się już podnosić czajnik :( w ogole boje sie jutro wyjsc z domu, bede jechać autobusem, nie daj Boże bede musiała złapać rurkę tą wysoką i wtedy ...odgłos rwanej tkaniny ...i strace reke; ( a tak w ogole to lepiej pomalować ścianę czy wytapetować?

Nie jestem babochłopem. Jeżeli myślisz, że kobiety nie lubią piłki nożnej to popatrz na fanki z Euro-są śliczne :) I nie czepiaj się Cristiana, bo to Busquets myślał, że mu odpadnie głowa, po otarciu szyi.

Nie wiem czym jest te bukjsdfkjhs coś, mam gdzieś gwazdunie z piłki nożnej. Wolę prawdziwy sport z MĘŻCZYZNAMI, a nie gwiazdeczkami :D

ja lubie sporty gdzie są ładni ludzie ;) chociaż kiedys oglądałam z zapartym tchem mecze curlingowe :D

tyle pieknych lasek na youtube,że nie wyrobię! a co najdziwniejsze, większość to amerykanki! :O a Polki? Polskie video-blogerki to w wiekszosci brzydule :(

Gość otto totto
prawda jest taka, że cała ta piłka nożna to żałosny idiotyzm dla naiwnych, bo wszytko to jest ustawiane nie mówiąc o tym, że sama idea biegania za piłką to kretyństwo

moja jedyna ulubiona modowa polska blogerka http://www.youtube.com/watch?v=Wxn5ncPJeWs (nie jess tylko maff) patrzecie ta pierwsza, jaka pewna siebie :O ło matko, a druga która osiągneła wiekszy sukces ta skromna, tak słodko zdenerwowana przed kamerą. zawsze ją lubiłam 😍 mimo sukcesu jaki osiągnela wciaż wydaje sie byc normalną sympatyczną dziewczyną :) no i w dodatku jest bardzo ładna ;)

"dzisiaj jak podniosłam czajnik z wodą z 1,5 l wody to myslalam,że reka mi odpadnie strasznie mnie przeraża ta wizja " to dzięki takim osobom jak Ty kafe sprawia że przestaje rozumieć otaczającą mnie rzeczywistość

dzieki to miłe :D a teraz mam kolejny problem - wspolpraca z wymarzonym chłopakiem i brak jego odzewu co mam robić? nie bede mu zawracać głowy w walentynki :( chociaż ...to by było nawet ciekawe :classic_cool:

Gość otto totto
szanowna fanko inne sporty uprawiane zawodowo to też kretyństwo źle się wyraziłem samo bieganie za piłką to fajna rozrywka i dla uczestników i widzów, ale gdy jest to uprawiane zawodowo, to w tym jest jeden wielki szwindel i to dotyczy wszystkich zawodowców w tych dyscyplinach, gdzie jest duża kasa sport skończył się, gdy pojawił się w nim wielki pieniądz, czyli gdzieś tak w latach 60 ubiegłego wieku popatrz ile jest afer dopingowych ile historii z ustawionymi meczami i wcale się nie dziwię, bo wyniki w dyscyplinach lekkoatletycznych, kolarstwie itp są już tak wyśrubowane, że żaden człowiek nie jest w stanie utrzymać odpowiednio wysokiej formy przez kilka sezonów, więc zapewne wszyscy "wybitni" sportowcy, jadą na dopingu, tylko ich nie złapali przykład Armstronga jest doskonałą ilustracją, tego procederu :D bo pokazuje, że to musi być wielka machina, żeby to działało, a wielka machina jest bardzo droga, czyli wracamy do punktu wyjścia, tam gdzie można zarobić wielkie pieniądze, tam pojawiają się oszuści dodam jeszcze to co jest bardzo ważne, że sporty gdzie kondycja, wytrzymałość, są szczególnie ważne, wręcz wymuszają stosowanie dopingu, bo człowiek po prostu ma swoje naturalne ograniczenia

ale on już jest w związku :( 😭 dobra, dam sobie z nim narazie spokój :D najwyżej nie zaliczymy jednego przedmiotu :D:D