Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

A miałam taką okazję dziś to zakończyć...

Polecane posty

Spytał sie co chce na walentynki :O i czy mam jakies specjalne życzenia, to była doskonała okazja by odpowiedzieć mu OD CIEBIE JUŻ NIC...ale nie mogłam :(

Gość no takkkk
przecież musiałaś dostac kolejny drogi prezencik :D

Gość leeyu
dał jej kolejny ładunek nasienia :D:D

Ex... jeśli chodzi o tego świra to było tak, że rano wstałam cała w skowronkach, że nowy facet, że randka.. przygotowywałam obiad i nagle sms od exa :( od razu coś we mnie uderzyło..coś przyjemnego :) pomyślałam, że nie mogę się spotkać z tym nowym, odechciało mi się. I bardzo dobrze, bo potem dzwonił do mnie... i zadał pytanie, które mnie załamało :( od razu wiedziałam o co chodzi :( cham nieskrobany :( zapytał czy "golę cipkę" :( :O

Gość prawictwo pospolite171
Moglas odpowiedziec ,ze nie golisz tylko przypalasz włosy na grillu

Głos przez telefon miał całkiem niezły, niestety to zwykły zboczeniec i obrzydliwie bogaty :O

Gość zmartwiony bardzooo
od razu wiedziałam o co chodzi cham nieskrobany zapytał czy "golę c*pkę" nienawidze tych jeb.anych pozorow, tego sciemniania, zaklamania, tej calej otoczki.. przeciez kazdy wie o co chodzi, ze to wszystko onczy sie w lozku, na seksie, ale nie koorwa, musza byc te chory podchody, zapewnienia o milosci i tym podobne glupstwa... gosciu przynajmniej byl szczery i nie byl hipokryta

Nie ex..ex wie, że golę. Kilka dni temu poznałam jakiegos faceta w necie i on zaprosił mnie na randkę. Miałam iść, ale po tym jego telefonie zmieniłam zdanie. Wyłączyłam telefon, potem właczyłam i on dzwonił do mnie, a ja nic. Teraz cisza chyba sie odwalił.

zmartwiony bardzooo no taaaaak taaaak, a jak dziewczyna od razu pojdzie do łozka to do razu dziwka :D weź się :D

skąd wiesz,że bogaty? naprawdę tak powiedział? co za wstyd :O wstyd i sromota...oczywiscie dla niego, co mu odpowiedziałaś? mam nadzieję,że krzyknęłaś do słuchawki tak głosno by ogłuchł :classic_cool: albo użyłas gwizdka?

cocaine...po co ci te info? Co odpowiedziałam? Chyba, żeby dał mi spokój i nie dzwonił :D Byłam w szoku! Jest bogaty, bo mowił, ze pracuje na wysokim stanowisku, na dodatek ma 2 mieszkania

to jak jest bogaty to niech na dzivki idzie a nie ..bałamucić porządną kafeteriankę mu się zachciało :( :O

Gość leeyu
obrzydliwie bogaty :D ciapata wyrwała go ze stronki dla sponsorów i utrzymanek:D:D