Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SebastianzLublinaa

Pomocy ludzie! Co to jest chad?

Polecane posty

Gość SebastianzLublinaa

Wczoraj wracajac z pracy spotkalem przyjaciolke mojej dziewczyny z ktora jestem od miesiaca. Ona zapytala mnie jak Daria sie czuje bo slyszala ze nie najlepiej. Ja na to ze ostatnio jest jakas podlamana ale stwierdzilem ze to przejsciowe, a on mi na to ze musze miec duzo sily i musze ja bardzo kochac ze z nia jestem, przyznam ze bylem zdziwiony, a ona dodala ze z osoba chora na chad jest trudno zyc. Zdziwilem sie jeszcze bardziej i zaczalem wypytywac o co dokladnie chodzi. A ona zmieszana odpowiedziala czy Daria mi nic o tym nie mowila, ja na to ze nie, a ona a to przepraszam nic sie nie dzieje i nagle zaczelo jej sie spieszyc. Pozegnalismy sie i kazdy poszedl w soja strone. Ludzie co to jest chad?

Gość choroba afektywna
dwubiegunowa, mania (20-30% ogólnego czasu, pobudzenie, żywotność itd) na przemian z depresją, okresy różnie trwają

Gość SebastianzLublinaa
ale jak sie zyje z taka osoba, mam z nia byc czy uciekac jak najszybciej? Mial ktos takiego partnera?

Gość eedeeeedeee
to zależy czy częściej ma mankę czy depresje ;D JAK się leczy to można żyć, choć ciężko poradzić coś... życie pokaże a na wszelki wypadek zawsze można zrobić rozdzielność majątkową :D jak się kocha to można spróbować ale jak nie to lepiej nie pakować się ;)

Gość gfkjtkur
Lubisz ostrą jazdę bez trzymanki? Jeśli nie - znikaj. Im prędzej, tym lepiej...

nie chciałabym mieć chadu:O:O:O wolę moją depresyjną naturę niż taki kurfa rollercoaster. jeszcze mam styczność z borderline to też jest ZŁE

Gość ;k';kkknk
uciekaj, ja się męczę z taką osobą 7 lat, od 7 lat moje życie to koszmar, gdybym mogła cofnąc czas to bym się w to nie pakowała, poczytaj na forach jak takie osoby wyniszczają bliskich...

Gość eg2ema
nie uciekaj tylko SPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mala taka jedna 24
Wchodzę na kafe 1 raz od grudnia tu znów temat odnoścnie CHAD :D SebastianzLublinaa CHAD to choroba afektywna dwubiegunowa. Jeśli Twoja dziewczyna regularnie bierze stabilizatory nastroju to mógłbyś nawet nie zauważyć, że cierpi na to zaburzenie, może poza lekkimi wahaniami nastroju. Jeśli jednak się nie leczy, to jak najprędzej do lekarza. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5434393 Powyżej masz link do tematu odnośnie CHAD.