Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onomatopeja.magda3333336

nie daje juz rady

Polecane posty

mam 24 lata zostalam sama z dwojka dzieci... mimo tego ze je kocham czasmio trace sily... nie mam nadziei na lepsze jutro... samotne matki co robicie w chwilach słabości dla siebie?

Gość nbvhgj
pewnie atrakcyjna jestes?

atrakcyjnosc to bardzo subiektywna sprawa... zalezy co kto ma na mysli ...

Gość nbvhgj
pracujesz?

samotne matki... prosze o pomoc ... :(

no chyba jakos musze utrzymac dzieci? a co sponsorki szukasz? :/

Gość Martin_
Witaj Autorko:) Ciesz się, ze masz dla kogo żyć:)

witam :) cieszę się Kocham moje dzieciaczki, ale czasmi nie dje rady jest mi tak cieżko. chcialabym sie do kogos przytulic, porozmawiac, obejrzeć z kims komedię, czuję się jak robot nic spontanicznego ... :(

Gość Martin_
onomatopeja.magda3333336 A ile maja twoje dzieciaki?? dlaczego maż Cię zostawił??m Płaci jakieś alimenty??

Gość gfkjtkur
A gdzie się podział tatuś?

Gość Martin_
Pewnie Ci smutno bo dziś Walentynki;/

Gość no wlasnie autorko
ciesz sie ze masz dla kogo zyc,ja niby tez mam faceta od ponad 3 lat ale...jestem w tym momencie w mega depresji,nawet do lekarza nie moge isc bo termin dopiero za pol roku,prywatnie chcialam-tez nie przyjmuja i co ja mam zrobic,ja juz czasami nie mam sily

Gość no wlasnie autorko
a i zeby nie bylo nie mieszkam w pl

W dzień trochę przykro było... gdy szlam z dzicmi na spacer i widzialam rozesmianych facetow z kwiatami... nawet starsze osoby tak czule sie na siebie patrzyły.... jest mi zle poprostu. i pisze to i placze i napisalam to tutaj bo nie mam nawet z kim pogadac

Gość Martin_
onomatopeja.magda3333336 Teraz masz, pisz co Ci leży na wątrobie;/ To normalne, ze jako kobieta potrzebujesz ciepła i przytulenia. No niestety życie było dla Ciebie dość brutalne;/ U mnie walentynki też samotne;/

>no wlasnie autorko moja rodzina - mama brat siostra sa za granica. a z jakiego powodu nie możesz dostać się do lekarza? czy to cos poważnego?

Gość mirida
piszesz, że masz 24 lata - jesteś jeszcze baaaardzo, baaaardzo młoda:-) Jeszcze się wszystko ułoży:-*

Gość no wlasnie autorko
autorko ja nic nie doradze ,bo sama zatapiam sie w czarnych myslach,ale podobno mowia ze po burzy wychodzi slonce i bedzie dobrze....nie martw sie na zapas,dzieci masz zdrowe,ty tez jestes zdrowa a to jak by nie bylo najwazniejsze,no i prace masz,zazdroszcze,bo ja nawet nie jestem w stanie do pracy wychodzic...

Gość gfkjtkur
Tatuś jest milczeniem...

Gość no wlasnie autorko
NIBY TYLKO DEPRESJA,a dla mnie az depresjaze stanami lekowymi,ciagnie sie juz chyba 2 miesiac,niestety u mnie trzeba czekac na termin do psychiatry-psychologa pol roku :( takze sie mecze,no chyba ze zglosze sie do szpitala,chce tego uniknac,ale nie wiem czy sie uda ....

starsza corka ma ojca kitóry ma ją w dupie. mialam 20 lat kiedy urodzilam po 3 miesiacach zostalam sama zrzekl sie praw do dziecka. poznalam wspanialego faceta bylismy dwa lata szykowalismy sie do slubu bylam w 5 miesiacu, pobil, znalazlam narkotyki... bil dlugo... najbardziej dzien po wyjsciu ze szpitala. powiedzialam sobie dosc. balam sie krytyki ktorą słysze od każdego i zaraz spotkam sie z nia tutaj ale dosc... jestem sama juz trzy miesiace i jest mi dobrze.... lepiej nie boje sie oddychac ale samotnosc czasami doskwiera... :(

Gość no wlasnie autorko
mialam to juz jakis rok temu,bylo lepiej,teraz mam nawrot chyba ze zdwojona sila...

Gość Martin_
onomatopeja.magda3333336 Facet, który podnosi rękę na kobietę to gówno;/

Gość no wlasnie autorko
Dobrze ze ucieklas od niego,ja tez sie kiedys wpakowalam w taki zwiazek,tkwilam w tym biciu i ponizaniu codziennie przez 3 lata,teraz jestem chyba wrakiem czlowieka,chyba nie potrafie sie juz smiac...Poznasz napewno kiedys kogos wartosciowego,pamietaj-nic na sile,a moze zapisz sie do jakiegos serwisu randkowego? wiesz taka niezobowiazujaca rozmowa z facetem moze choc na chwile ci ulzy.

no wlasnie autorko trzymam kciuKi za Ciebie, a w jakim kraju jestes - jesli można wiedziec. to nieludzkie. Depresja też jest chorobą! to straszne ze tak czesto zostaje czlowiek bez pomocy ktora tak czesto jest przedstawiana w mediach ja juz sie przejechalam np. na instytucji zwanej POLICJA.

Gość gfkjtkur
Teraz rozumiem. Obaj tatusiowie w pełni zasługują na milczenie...

Martin_ na corke mam alimenty 400 zl na syna nie mam niby ze sie dogadujemy ale to mnie dobija bo gdy pisze co potrzeba to mowi ze teraz nie ma kqasy ze za tydzien a ja i tak musze kupywac. pora z tym zrobic porządek... teraz chcialabym pojechac na tydzien do szwecji do mamy ale nie moge bo on nie chce wyrazic zgody na dowod os. i na wyjazd twierdzi ze zabiore dziecko za granice. mimo moich tlumaczen ze na pobyt staly to chcialabym paszport a tu tylko o dowod prosze ehhh.... jestem uziemiona.

Gość no wlasnie autorko
ja mieszkam w de,na policji z moim ex tez sie przejechalam niestety,no ale to bylo niby dawno temu a w glowie siedzi...

gfkjtkur To ja milcze... :( wstyd ze takie obiekty sa ojcami moich dzieci. w polowie moja wina dlatego az tak nie narzekam i nie skarze sie ale WSTYD>>>> :( dlatego teraz chce byc sama ale samotnosc ciezko przetrwam. jest mi strasznie milo ze tyle osob zainteresowalo sie moim problemem. fajnie jest cos wyrzucic z siebie i spotkac sie ze zrozumieniem :) dziekuje Wam :*